Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca a

Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca am vrut sa-i scriu la o tipa “misto” si i-am scris “muisto” ?
Autor top30ro
Data 2009-02-27 16:20:57
Categorie Statusuri de Mess
Vizualizari 3854

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro In intersectiile din Romania a aparut un nou semn de circulatie: triunghiul rosu cu bulina neagra. Pana acum, a fost amplasat in Bucuresti, in zone unde au loc frecvent accidente de circulatie.
stirileprotv.ro Camera de Comert si Industrie Bucuresti, presedintele institutiei, Sorin Dimitriu, consilierul acestuia, directorul general si directorul economic au fost trimisi in judecata pentru accesarea frauduloasa de fonduri europene si abuz in serviciu.
stirileprotv.ro O aparitie inexplicabila le da mari batai de cap astronomilor de la NASA. Formatiunea cu aspect de insula a aparut in 2012, pentru ca doi ani mai tarziu sa dispara complet.
stirileprotv.ro In acest an Asociatia OvidiuRo implineste 10 ani, iar Halloween Charity Ball are loc la Palatul Parlamentului, sambata, 25 octombrie.
stirileprotv.ro Oamenii de stiinta au facut o descoperire incredibila la o mumie din Egipt, veche de peste 2.000 de ani. Este pentru prima data cand specialistii pot sa observe forma vaselor de sange de pe creierul ei.
stirileprotv.ro Comisarul desemnat pentru Politica Regionala, Corina Cretu este audiata de Comisia REGI din Parlamentul European, LIVE pe www.stirileprotv.ro.
stirileprotv.ro Dan C. Mihailescu prezinta azi cel mai recent roman al scriitorului roman Adrian Alui Gheorghe
stirileprotv.ro Alte cinci cadavre au fost descoperite miercuri dupa-amiaza pe varful muntelui japonez Ontake, care a erupt sambata pe neasteptate, bilantul provizoriu al tragediei fiind in prezent de 48 de morti, anunta presa locala.
stirileprotv.ro In ciuda deceniilor de studii si a vastelor cunostine acumulate despre SIDA si virusul care duce la aparitia bolii, pana acum nu a fost descoperit niciun leac pentru HIV.
stirileprotv.ro Avem in scoli manuale digitale, cursuri de securitate cibernetica - dar si paduchi si raie. La inceputul unui nou an scolar, descoperim ca, desi ne credem in epoca tehnologiei, de fapt n-am iesit bine din Evul Mediu.