Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca a

Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca am vrut sa-i scriu la o tipa “misto” si i-am scris “muisto” ?
Autor top30ro
Data 2009-02-27 16:20:57
Categorie Statusuri de Mess
Vizualizari 4098

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
parc Husi

O minunatie de parc, care a costat peste 600.000 de euro a rasarit de ceva vreme la marginea orasului Husi.


testoasa

Oxy a fost fotografiata in timp ce traversa o sosea aglomerata din California. Testoasa de 80 de kilograme a blocat traficul si a ajuns pe aceasta cale subiect de stiri. Incidentul a fost insa spre norocul ei.


Stefan Caltia, pictor - stiri

In Tara Fagarasului, unul dintre cei mai valorosi pictori romani, Stefan Caltia, incearca sa salveze casele traditionale dintr-un loc drag inimii lui: satul in care a copilarit si care se regaseste in tablourile sale, expuse in marile galerii ale lumii.


parc Husi

O minunatie de parc, care a costat peste 600.000 de euro a rasarit de ceva vreme la marginea orasului Husi.


placinte

Un miros ademenitor de placinte si alte bunatati traditionale s-a lasat sambata peste Parcul National din Capitala.


litoral

Fericiti sunt cei care si-au programat vacanta la mare in acesta perioada tarzie. Ultimul weekend de vara a adus la mare 35 de grade in termometre si o atmosfera de plin sezon estival.


piata

Bunatati facute in casa ori fructe si legume proaspete, doar la un click distanta! Asa isi imbie musteriii tot mai multi producatori locali, care si-au mutat tarabele pe internet.


litoral

Dupa ani buni, in care bulgarii ne-au luat turistii cu all inclusive, hotelierii romani au dat si ei lovitura. Au vandut 1500 de bilete, in doar cateva ore, pentru programul Litoralul pentru toti - all inclusive.


gara Budapesta

Sute de imigranti blocati in gara centrala din Budapesta s-au rugat vineri noapte in cor pentru sufletele celor 71 de refugiati, gasiti morti intr-un camion frigorific. Au aprins lumanari si au cerut sa fie lasati sa plece cu trenul spre Vest.


imigranti - stiri

Pe seama miilor de oameni disperati, porniti in exod, unii castiga sume fabuloase: refugiatii ajunsi pana in Ungaria confirma faptul ca s-au creat deja adevarate retele de traficanti care profita de pe urma suferintei lor.