Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca a

Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca am vrut sa-i scriu la o tipa “misto” si i-am scris “muisto” ?
Autor top30ro
Data 2009-02-27 16:20:57
Categorie Statusuri de Mess
Vizualizari 4114

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
gripa

In videoclipul de mai jos este ilustrat procesul ce are loc in momentul in care virusul gripal patrunde din mediul inconjurator in organism, raspandindu-se in milioane de celule.


Echipa Nationala a Romaniei

Meciul dintre naţionalele Romniei şi Finlandei, programat joi, pe Arena Naţională din Bucureşti, n preliminariile EURO 2016, se va disputa cu spectatori, a anunţat, luni, Federaţia Romnă de Fotbal.


Copenhaga

Danemarca a anuntat luni introducerea unor conditii mai stricte pentru dobandirea cetateniei, la o luna dupa ce a redus prestatiile sociale acordate solicitantilor de azil, informeaza AFP.


porumbel

Interventie la inaltime a pompierilor din Tecuci, judetul Galati, pentru salvarea unui... porumbel. Pasarea se prinsese in jgheabul de la acoperisul unei scoli si de aproape doua zile se chinuia sa se elibereze.


American Airlines

Pilotul unui avion al companiei American Airlines a murit chiar in timpul unui zbor din Phoenix spre Boston, a declarat un reprezentant al companiei, pentru CNN.


Yotta

Bastian si Maria Yotta traiesc pe picior mare si nu se sfiesc sa arate asta. Tocmai acesta a fost si motivul pentru care au parasit Germania, unde nu erau priviti cu ochi buni de localnicii din Munchen.


studenti medicina

Proiect controversat al autoritatilor menit sa opreasca plecarea doctorilor. Ministerele Educatiei si al Sanatatii vor sa-i oblige pe studentii la medicina sa lucreze o perioada in spitalele noastre dupa ce termina facultatea facuta fara taxe.


teatrul odeon

Cheltuielile teatrelor aflate in subordinea Primariei Capitalei vor fi verificate de o comisie a Consiliului General. Odeon, Bulandra, Teatrul de Comedie sau Teatrul de Revista sunt doar cateva dintre institutiile vizate.


inselati chirii

Escrocherie de proportii la Iasi: zeci de studenti, care isi cautau un apartament de inchiriat, au fost inselati de un tanar si au ramas pe drumuri.


Cersetori Finlanda

ROMANIA SCANDINAVA, EP 12. Romanii cu mana intinsa au ajuns si in tinuturile lui Mos Craciun. Nordul Finlandei e impanzit de cersetori, iar la Helsinki castiga teren bandele de hoti.