Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca a

Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca am vrut sa-i scriu la o tipa “misto” si i-am scris “muisto” ?
Autor top30ro
Data 2009-02-27 16:20:57
Categorie Statusuri de Mess
Vizualizari 3817

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca va candida la alegerile prezidentiale din acest an si ca, pe 29 iulie, va cere membrilor PSD sprijinul pentru candidatura sa.
stirileprotv.ro Meciul din mansa retur a turului doi al UEFA Champions League a pozitionat din nou PRO TV in topul audientelor.
stirileprotv.ro Compania aeriana Air Algerie a anuntat ca a pierdut contactul, joi 24 iulie 2014, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute dupa ce acesta a decolat din Ouagadougou, in Burkina Faso.
stirileprotv.ro CERN, adica cel mai mare Accelerator de Particule din lume, este pe cale sa-si piarda faima din cauza Chinei, care vrea sa construiasca un laborator de doua ori mai mare.
stirileprotv.ro Nemtii si coreenii sunt in top. Un studiu complementar confirma rezultatele bune.
stirileprotv.ro 24 iulie 2014. Un rebel prorus, care spune ca a asistat la doborarea zborului MH17, a dat un interviu surprinzator pentru Corriere della Sera.
stirileprotv.ro In perioada 22-24 august 2014 are loc in Bucuresti prima editie a festivalului Bucharest GreenSounds. Evenimentul are loc in Parcul Herastrau, iar intrarea este libera.
stirileprotv.ro Un tanar de 23 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, dupa ce a fost atacat in plina strada de doi indivizi de etnie roma. Agresorii l-au lovit cu pumnii si cu batele, chiar sub ochii iubitei sale.
stirileprotv.ro Conflictul militar din Ucraina a devenit motiv invocat in fata Curtii de Apel Bucuresti. Unul dintre medicii arestati in scandalul de coruptie de la Spitalul de Arsi din Capitala a venit cu o cerere inedita.
stirileprotv.ro 54 de migranti din Orientul Mijlociu, printre care si 15 copii, au fost salvati din apele Marii Negre de politistii de frontiera din Constanta.