Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca a

Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca am vrut sa-i scriu la o tipa “misto” si i-am scris “muisto” ?
Autor top30ro
Data 2009-02-27 16:20:57
Categorie Statusuri de Mess
Vizualizari 4086

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
salariu

Ministerul Justitiei, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Afacerilor Interne si Ministerul Finantelor Publice sunt institutiile in care cel mai bine platiti salariati au salarii de peste 10.000 de lei net pe luna.


metrou

Viralul saptamanii pe Facebook in Romania este fara indoiala un mesaj care s-a propagat imediat cu reactii dintre cele mai dure.


doza coca-cola

O doza de Coca-Cola, rece ca gheata, intr-o zi de canicula, pare un rasfat pentru multi consumatori. Din pacate, efectul este mai nociv decat ne asteptam.


Mook Amit

Un barbat din Israel s-a barbierit pentru prima data in 14 ani. Reactiile rudelor si ale cunoscutilor au fost filmate ca parte a unui experiment pentru a promova un brand de aparate de ras.


Benidorm, Spania

Economia a avut un nou trimestru solid, intre aprilie si iunie, cu o crestere de 1%, potrivit celor mai noi date facute publice joi, noteaza Business Insider.


PIB

In cea mai bogata regiune, Bucuresti-Ilfov, care va conduce topul si in 2018, valoarea PIB va ajunge la 228.611 milioane lei, fata de Sud Vest Oltenia: 64044 mil. lei.


bancomat Grecia - Getty

Mii de persoane fizice si juridice din Grecia si-au deschis noi conturi in bancile din Cipru, Bulgaria, Romania, Marea Britanie si Germania pentru a-si derula tranzactiile fara restrictii asupra retragerilor de numerar impuse creditorilor locali.


schelet

Un schelet uman, cu particularitati neobisnuite, descoperit in estul muntilor Urali a pus pe jar comunitatea ufologilor din Rusia, relateaza Russia Today.


vacanta, calator, Shutterstock

Poate ai mai fost pe acolo, dar cu siguranta ar trebui sa mai faci o vizita daca nu ai reusit inca.


Christine Ouzonian

Presa tabloida scrie ca motivul divortului lui Ben Affleck de Jennifer Garner ar fi bona pe care cei doi au avut-o. Femeia de 28 de ani ar avea o relatie amoroasa cu actorul.