Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca a

Cine a pus “u” langa “i” pe tastatura ca am vrut sa-i scriu la o tipa “misto” si i-am scris “muisto” ?
Autor top30ro
Data 2009-02-27 16:20:57
Categorie Statusuri de Mess
Vizualizari 3840

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro ''Sparky'', Scanteietorul, este porecla pe care au dat-o astronomii americani unui complex de galaxii identificat de telescoapele spatiale si observatoarele de la sol.
stirileprotv.ro Trenul privat care circula pe relatia Dorohoi - Iasi, vineri dimineata, cand un incendiu a izbucnit la unul din automotoare si-a reluat circulatia spre Iasi, fara a avea in componenta automotorul afectat.
stirileprotv.ro La festivalul de film de la Venetia a mai aparut un favorit la marele premiu: un documentar.
stirileprotv.ro Shakira si iubitul ei, fotbalistul Gerard Pique, isi maresc familia. Cantareata columbiana a anuntat ca este insarcinata cu al doilea copil.
stirileprotv.ro Star Trek a depasit demult stadiul de film, devenind un fenomen. Si exista fani atat de pasionati, incat isi pun la bataie timpul, banii si cunostintele ca sa faca ceea ce n-a vrut sa faca Hollywoodul: o continuare a serialului original.
stirileprotv.ro Dimineata, lapte batut cu fulgi de cereale, la pranz, friptura cu o salata mare, dupa-amiaza, inghetata si seara, branza, cartofi si fructe. Vi se pare restrictiv? Vorbim despre dieta de 1400 de kilocalorii corect conceputa.
stirileprotv.ro Horoscop zilnic, 29 august 2014, prezentat de Neti Sandu. Ne putem gandi la lucruri concrete, dar si la cele de ordin spiritual pe care le putem obtine doar pentru ca ni le dorim intens, fara sa ne dam peste cap si sa ne consumam toate rezervele.
stirileprotv.ro Aproape 3 luni si peste 2.500 de kilometri pe Dunare, cu caiacul - este aventura in care au pornit 72 de sportivi din toata lumea, vaslind pe cel mai lung traseu al fluviului.
stirileprotv.ro Mercurul a coborat, vineri dimineata, pana la limita inghetului in judetul Harghita, meteorologii de la Miercurea Ciuc consemnand o minima de 0,1 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta vara in tara.
stirileprotv.ro Graba si neatentia unei soferite din Maramures au fost cat pe ce sa provoace o tragedie. Femeia a iesit intr-o sosea principala fara sa acorde prioritate si a izbit o masina plina cu muncitori ce se intorceau de la lucru.