de craciun fii mai bun fii adevarat nu spune da nu

de craciun fii mai bun fii adevarat nu spune da nu spune nu si spune DND
Autor crysty_sukaru2008
Data 2009-11-26 18:24:59
Categorie Statusuri Cool
Vizualizari 2209

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro Elena a fost casatorita 8 ani cu primul sot. Alcoolic si violent, acesta a chinuit-o constant pe parcursul casniciei, iar bataile nu au incetat nici macar in timpul sarcinilor.
stirileprotv.ro Aleksandr Dughin, consilier al presedintelui Dumei de Stat si un apropiat al lui Vladimir Putin, considera necesara crearea unui imperiu eurasiatic dominat de Rusia din care sa faca parte inclusiv Romania, Ungaria, Serbia, Slovacia si Austria.
stirileprotv.ro Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, a declarat ca institutia pe care o reprezinta nu doreste sa se pronunte asupra alegatiilor si acuzatiilor defaimatoare exprimate de Elena Udrea, in contextul intensificarii luptei anticoruptie.
stirileprotv.ro Johnny Depp se pregateste de nunta. Surse apropiate actorului in varsta de 51 de ani spun ca acesta se va casatori saptamana viitoare cu logodnica sa, Amber Heard, cu 23 de ani mai tanara.
stirileprotv.ro Gradina Zoologica din Targu Mures s-a imbogatit cu mai multe animale donate de institutii similare din Olanda.
stirileprotv.ro Victor Ponta a declarat, dupa consultarile de la Cotroceni, convocate de seful statului, ca PSD sprijina solicitarea acestuia privind introducerea in regulamentele Parlamentului a unor proceduri cat mai rapide de ridicare a imunitatilor.
stirileprotv.ro Sebastian Ghita se declara surprins de acuzatiile lansate de Elena Udrea la adresa sa si respinge ideea ca Romania TV ar fi primit vreun ban de la fostul sot al acesteia, Dorin Cocos, scrie Hotnews.
stirileprotv.ro Un individ inarmat cu un pistol inofensiv, dar foarte asemanator cu o arma reala, a intrerupt joi seara jurnalul de la ora 20.00 al televizunii publice olandeze.
stirileprotv.ro Presedintele Klaus Iohannis a fost vineri la Patriarhie, la slujba dedicata Sfintilor Trei Ierarhi. La sfarsitul ceremoniei, Patriarhul Daniel a tinut o cuvantare.
stirileprotv.ro In timp ce responsabilii cauta solutii, unul dintre clientii care au credite in franci n-a putut sa-si plateasca rata.
Adauga Status

Cauta

Categorii

Taguri

Linkuri