de craciun fii mai bun fii adevarat nu spune da nu

de craciun fii mai bun fii adevarat nu spune da nu spune nu si spune DND
Autor crysty_sukaru2008
Data 2009-11-26 18:24:59
Categorie Statusuri Cool
Vizualizari 2321

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
clovn

O tanara a pus la punct un plan malefic pentru a-si speria fratele, astfel ca s-a imbracat ca un clovn demn de filmele de groaza si s-a ascuns in dus.


Paula Iacob - Agerpres

Avocata Paula Iacob a murit miercuri dimineata, intr-un spital din Capitala, la varsta de 83 de ani.


perchezitii

Surse judiciare citate de Agerpres au declarat ca procuroriiDNA efectueaza, miercuri, 20 de perchezitii, inclusiv la sediul Cancan TV, intr-un dosar in care ar fi vizati politicieni si patroni de presa.


umbrela, ploaie

Miercuri, norii vor fi numerosi si se va raci accentuat in nord-est unde vremea va deveni rece pentru aceasta data. In rest, se vor mai depasi mediile perioadei.


Emil Boc - AGERPRES

O echipa de procurori din cadrul DNA Cluj efectueaza, miercuri, verificari la sediul primariei municipiului Cluj-Napoca.


Yuli-Yoel Edelstein, Valeriu Zgonea - AGERPRES

Presedintele Knesset-ului din Statul Israel, Yuli-Yoel Edelstein, sustine, miercuri, o alocutiune in plenul Camerei Deputatilor.


horoscop

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2015, prezentat de Neti Sandu. Se vor crea ocazii care sa ne-ajute sa ducem la bun sfarsit situatiile care ne-au tinut intr-o stare de nesiguranta si o sa putem incepe lucruri noi, sa facem progrese.


dieta

Dietele disociate sunt inca in topul celor care cauta sa piarda kilograme. Impartim alimentele pe zile ori saptamani si pacalim metabolismul. Structurat, de altfel, sa functioneze optim cu glucide, grasimi si proteine la pachet.


caine coada

Un video in care trei tineri supun un caine unor chinuri ingrozitoare provoaca rumoare in randul romanilor care folosesc Facebook.


caine tableta

Jocurile pe tableta, ce aduc bucurie multor copii, si-au castigat cel putin un fan si in randul prietenilor necuvantatori. Un catel le-a cazut iremediabil in mreje.