de craciun fii mai bun fii adevarat nu spune da nu

de craciun fii mai bun fii adevarat nu spune da nu spune nu si spune DND
Autor crysty_sukaru2008
Data 2009-11-26 18:24:59
Categorie Statusuri Cool
Vizualizari 2106

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro Reprezentantii cinematografiei din Romania au reactionat cu durere la vestea mortii lui Szobi Cseh.
stirileprotv.ro Szoby Cseh, care a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 71 de ani, a fost cel mai cunoscut cascador al cinematografiei romane, cu peste 150 de filme la activ, de la Dacii lui Sergiu Nicolaescu pana la Amen.
stirileprotv.ro Cascadorul Szobi Cseh a murit, in noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni, la varsta de 71 de ani, fiind diagnosticat cu mielom multiplu.
stirileprotv.ro Victor Ponta a anuntat, vineri dimineata, ca taxa de trecere a podului peste Dunare de la Fetesti - Cernavoda va fi ridicata incepand cu ora 15:00.
stirileprotv.ro Un barbat de aproximativ 70 de ani ameninta ca se arunca de pe Podul Basarab din Capitala, politia fiind sesizata in legatura cu acest caz in jurul orei 9.00, iar negociatorii vorbind in prezent cu barbatul.
stirileprotv.ro Un fotojurnalist a surprins pentru publicatia americana Washington Post momentul in care o bomba este pe punctul de a lovi o cladire din inima orasului Gaza.
stirileprotv.ro Un oras din sudul Taiwan-ului a fost zguduit in miez de noapte de o serie devastatoare de explozii. Deflagratiile, urmate de incendii, au luat cel putin 20 vieti si au facut alti 270 de raniti.
stirileprotv.ro Romania a dat 46 de milioane de euro pentru intocmirea unei harti nationale de hazard si risc in caz de inundatii, insa aceasta nu este de niciun folos.
stirileprotv.ro Premierul rus Dmitri Medvedev a semnat un decret privind introducerea de taxe vamale produselor importate din Republica Moldova, potrivit site-ului oficial de informatii juridice, relateaza RIA Novosti.
stirileprotv.ro 1 august 2014. Israel si Hamas au acceptat un armistitiu umanitar de trei zile. Acordul de incetare a focului intra in vigoare vineri dimineata la opt, ora Romaniei si va fi urmat de negocieri pentru o pace durabila, intre palestieni si israelieni.