de craciun fii mai bun fii adevarat nu spune da nu

de craciun fii mai bun fii adevarat nu spune da nu spune nu si spune DND
Autor crysty_sukaru2008
Data 2009-11-26 18:24:59
Categorie Statusuri Cool
Vizualizari 2174

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro Mihnea Motoc a renuntat sa mai fie nominalizat pentru postul de ministru de Externe dupa ce sotia sa, judecatoarea Iulia Motoc, magistrat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, i-a sesizat faptul ca i-ar crea ei o situatie de incompatibilite.
stirileprotv.ro Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, austriacul care a depasit viteza sunetului prin saltul sau din stratosfera, traiesc o frumoasa poveste de dragoste.
stirileprotv.ro Judecatorii instantei supreme vor discuta marti dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, urmand sa stabileasca daca recursul Agentiei Nationale de Integritate (ANI) este sau nu admisibil.
stirileprotv.ro Chiar daca nu aveti experienta in agricultura, va invatam noi, doar sa veniti sa lucrati pamantul. In felul acesta sunt atrasi studentii si absolventii de Agronomie de cei care au afaceri in domeniul lor de pregatire.
stirileprotv.ro Bugetul pe 2015 va fi definitivat pana vineri si ar urma sa ajunga in Parlament pana pe 10 decembrie. Ministrul delegat pentru Buget sustine ca nu vor fi prevazute cresteri de taxe.
stirileprotv.ro Finlanda este prima tara care trece la epoca 100% digitala, dupa ce a luat decizia ca elevii sa nu mai invete la scoala scrisul de mana, acesta fiind inlocuit cu lectii de tastat.
stirileprotv.ro Autoritatile si locuitorii statului american New York se pregatesc serios pentru inundatii de proportii, dupa topirea zapezilor record cazute saptamana trecuta. Amanunte in Stirile externe pe scurt.
stirileprotv.ro Primaria din Oradea se poate lauda ca are cel mai mare numar de inspectori pe teren. Practic, fiecare locuitor care detine un smartphone poate trimite petitii insotite de fotografii, cu neregulile observate in oras.
stirileprotv.ro Din 2015, fumatorilor le-ar putea fi interzis prin lege sa-si aprinda tigara in restaurante, baruri si cluburi. Medicii le cer autoritatilor din Romania sa modifice legea astfel incat fumatul sa nu fie permis in nici un local cu o suprafata sub 100 mp.
stirileprotv.ro Cazurile de la Segarcea si Navodari, unde cativa tineri au fost depistati cu HIV, iar altii traiesc sub teroarea unei posibile infectii, au declansat reactii in unele campusuri universitare din tara.