de craciun fii mai bun fii adevarat nu spune da nu

de craciun fii mai bun fii adevarat nu spune da nu spune nu si spune DND
Autor crysty_sukaru2008
Data 2009-11-26 18:24:59
Categorie Statusuri Cool
Vizualizari 2145

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro Michele Alexander, o femeie de culoare din Statele Unite, a avut o reactie de exceptie, dupa ce un barbat s-a tinut dupa ea prin oras rugand-o sa-i dea numarul de telefon.
stirileprotv.ro Basescu a semnat restul de pedeapsa al unei femei condamnate la 3 ani de inchisoare pentru ca a furat un telefon dintr-o locuinta. Decizia sefului statului are la baza motive umanitare.
stirileprotv.ro Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, miercuri, dupa sedinta Biroului Permanent, ca referatul DNA si copiile materialului probator in cazul Microsoft au fost trimise la Comisia juridica, care ar termen 15 zile sa faca raport.
stirileprotv.ro Omul de afaceri Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, isi va petrece urmatoarele 30 de zile dupa gratii.
stirileprotv.ro Mult timp o gaura neagra pentru Fisc, pietele agroalimentare din Romania au, in sfarsit, o lege care ar trebui sa-i protejeze pe producatorii agricoli.
stirileprotv.ro Rusia isi va proteja cetatenii in cazul unui conflict armat in Transnistria, a avertizat miercuri vicepremierul rus Dmitri Rogozin, in cadrul unei intalniri la Moscova cu liderul acestei regiuni separatiste din Republica Moldova, Evgheni Sevciuk.
stirileprotv.ro Rolls Royce si Bentley sunt in primul moment dificil dupa multi ani de suprematie. Lagonda e un marca care dateaza din 1906. Aston Martin a cumparat-o dupa Al Doilea Razboi Mondial, in 1947, cand lucrurile au inceput sa-si revina cat de cat in Europa.
stirileprotv.ro Presedintele SUA, Barack Obama, a mers intr-un lift cu o persoana inarmata cu un pistol, care facea parte dintr-un serviciu de paza, dar care avea mai multe condamnari pentru atac si violente.
stirileprotv.ro La 8 luni de la accidentul aviatic din muntii Apuseni, soldat cu moartea pilotului Adrian Iovan si a studentei Aurelia Ion, autoritatile au cautat o solutie eficienta pentru a scurta timpul de localizare a victimelor intr-o situatie similara.
stirileprotv.ro Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a fost intrebat, miercuri, de jurnalisti, de ce a trimis Corpul de Control la Aeroportul Mihail Kogalniceanu.