Despre

Site-ul www.statusuri4u.ro a aparut din cererea de statusuri web a oamenilor ce navigheaza pe internet si utilizeaza diverse retele de socializare sau programe de tip messenger. Acest site este activ si functional inca din data de 2 august 2008 si pana astazi fiind activ in toata aceasta perioada, acest lucru demonstreaza ca a este si va ramane un site stabil si sigur.

Navigarea pe acest site se realizeaza utilizand meniul din partea dreapta ce contine linkuri catre fiecare categorie principala de statusuri web existenta in baza noastra de date.

Pentru a va publica un status pe profilul de Facebook sau daca doriti sa il setati la starea contului pentru diferite messengere urmariti instructiunile prezente pe pagina dedicata fiecarui status. Acolo se prezinta chiar si video cum va puteti bucura de continutul acestui website.

De asemenea, exista si posibilitatea de a adauga un status pe acest site, lucru ce este gratuit, nu este necesar sa achitati nici o taxa. Pentru a accesa formularul de adaugare statusuri accesati linkul anterior. Se recomanda ca fiecare status adaugat sa fie unic si sa nu mai fie prezent si pe alte statusuri, de preferabil sa fie o creatie proprie. Utilizatorul este singurul raspunzator pentru continutul acestuia, in nici un caz nici administratorul acestui site si nici o alta persoana nu are raspundere asupra continutului respectivului text.

Inainte de a naviga pe site se recomanda sa cititi cu atentie termenii si conditiile de aici, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu respectivele conditii va rugam sa parasiti acest website.

Daca aveti sugestii, propuneri pentru site sau doriti pur si simplu sa ne contactati din diverse motive va recomandam sa utilizati formularul de contact existent.