Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare

Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare minut.
Autor top30ro
Data 2009-03-20 19:55:14
Categorie Statusuri Messenger
Vizualizari 3173

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro In spatele unui presedinte de succes se afla o femeie puternica!, este crezul americanilor, care au transformat ideea de prima doamna a Statelor Unite intr-un adevarat mit.
stirileprotv.ro Cel putin 48 de persoane, inclusiv 41 de copii, au murit miercuri intr-un dublu atentat comis in orasul sirian Homs, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.
stirileprotv.ro Cati ani aveti? Poate 20, poate 30 de ani? Va aflati in plina tinerete! Acum este momentul sa incepeti un program de preventie al cancerului de san.
stirileprotv.ro Premierul Victor Ponta, care va efectua joi o vizita in Ucraina, se va opri pe traseu, cu aeronava oficiala, la Chisinau pentru a-l lua la bord pe premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca.
stirileprotv.ro Un parteneriat de afaceri anuntat zilele trecute a pus pe jar studiourile hollywoodiene si lanturile de cinematografe.
stirileprotv.ro 62 de membri din Clanul Sportivilor au primit, miecuri seara, condamnari definitive, dupa mai bine de 8 ani de la inceperea procesului.
stirileprotv.ro In timp ce zeci de mii de manifestanti prodemocratie s-au reunit miercuri la Hong Kong pentru o demonstratie de forta de Ziua Nationala a Chinei, noi sustineri s-au facut auzite din diverse parti ale globului.
stirileprotv.ro Fostul presedinte al Gloriei Bistrita Jean Padureanu, condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, isi va ispasi in continuare pedeapsa, dupa ce Curtea de Apel i-a respins definitiv cererea de intrerupere a executarii.
stirileprotv.ro Epidemia de Ebola s-a soldat cu 3.338 de morti in Africa de Vest din 7.178 de cazuri inregistrate in cinci tari (Sierra Leone, Guineea, Liberia, Nigeria, Senegal), potrivit ultimului bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
stirileprotv.ro Fanatismul extrem i-a tinut captivi intr-o lume fara mancare si fara educatie, iar povestea lor de groaza a facut inconjurul lumii.