Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare

Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare minut.
Autor top30ro
Data 2009-03-20 19:55:14
Categorie Statusuri Messenger
Vizualizari 3377

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro Clipe de groaza in dimineata zilei de luni pentru unsprezece navetisti din Zlatna, judetul Alba, care se indreptau cu microbuzul spre serviciu, in localitatea Ighiu.
stirileprotv.ro S-a dezlantuit infernul pe un pasaj rutier suspendat, langa Detroit- Statele Unite.
stirileprotv.ro Un tanar de 19 ani din Galati si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod atat de spectaculos incat, probabil, nu va uita aventura niciodata.
stirileprotv.ro Nimeni n-a putut sta in calea grindinei cazute duminica seara in localitatea Moldova-Noua, judetul Caras-Severin. Bucatile de gheata au cazut napraznic si nimeni nu s-a incumetat pe-afara, pana nu s-a potolit urgia.
stirileprotv.ro Peru a declarat stare de urgenta in doua provincii, dupa ce protestele declansate din cauza unui proiect minier au devenit foarte violente.
stirileprotv.ro Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis luni recursul in interesul legii, formulat de Avocatul Poporului, referitor la ridicarea masinilor parcate neregulamentar.
stirileprotv.ro Duminica seara, la Festivalul de Film de la Cannes, marele castigator a fost francezul Jacques Audiard, care a obtinut marele trofeu Palme d'Or, cu filmul Dheepan.
stirileprotv.ro Cautari disperate intr-o comuna din judetul Bacau, unde un copil de 9 ani a disparut de vineri.
stirileprotv.ro Amanunte socante ies la iveala in cazul barbatului din Baraganu, judetul Constanta, care si-a omorat sotia cu zeci de lovituri de cutit.
stirileprotv.ro O persoana a fost retinuta duminica seara dupa ce o echipa de genisti a detonat controlat o bomba artizanala confectionata dintr-o oala sub presiune.