Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare

Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare minut.
Autor top30ro
Data 2009-03-20 19:55:14
Categorie Statusuri Messenger
Vizualizari 3408

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
OMON, luptator antiterorist rus

Cea mai temuta organizatie terorista are acum si o filiala in Rusia. Anuntul a fost facut de Kremlin, cu prilejul anihilarii unui grup inarmat inCaucaz


tricouri manchester united

Compania Adidas a dezvalui presei noul kit sportiv pentru sezonul 2015-2016 al echipei Manchester United. Celebra echipa de fotbal a incheiat contractul cu Nike si a inceput un parteneriat cu compania Adidas, cu o valoare de 1 miliard de euro.


pompieri si ambulante in Timisoara, noaptea FOTO AGERPRES

Un octogenar si-a pierdut viata in Timisoara din cauza unui incendiu inexistent.


muncitori, ospatar

Cele mai multe oferte de munca in strainatate vin si anul acesta din partea angajatorilor din tara care se teme de invazia romaneasca.


apa cisterna cross incont

5 dolari pentru 100 de litri de apa: acesta e pretul platit de locuitorii celei mai mari democratii din lume. Si asta fiindca autoritatile inchid ochii la Mafia Apei.


Ferrari incont

Va ajunge abia in 2017 in garajele celor mai bogati dintre muritori, dar cererea e deja mare, in ciuda pretului


Grexit, mana intinsa

Un cotidian pro-guvernamental din Grecia sustine ca Atena va cere luna aceasta o transa de peste 24 de miliarde de euro din noul imprumut


elevi Timisoara FOTO AGERPRES

Doua deputate PNL au depus un proiect prin care solicita modificarea Legii Educatiei astfel incat parintii elevilor pana in clasa a IV-a sa beneficieze de un tichet de 200 de lei.


crime Mexic

Cinci cadavre cu rani provocate de gloante, avand mainile legate cu banda adeziva si prezentand posibile urme de tortura, au fost gasite intr-o proprietate dintr-un cartier select din Ciudad de Mexico, au anuntat autoritatile locale, potrivit AFP.


Gabriel Oprea, presedintele UNPR FOTO AGERPRES

Conferinta nationala a UNPR si Congresul PPDD, reunite in sedinta comuna, au aprobat in unanimitate, duminica, fuziunea prin absorbtie cu fosta formatiune politica a lui Dan Diaconescu.