Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare

Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare minut.
Autor top30ro
Data 2009-03-20 19:55:14
Categorie Statusuri Messenger
Vizualizari 3466

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
biscuiti

Biscutii cu crema sunt un pericol pentru sanatatea copiilor. Asta reiese dintr-un studiu facut de specialistii de la Agentia pentru Protectia Consumatorilor.


kunduz

Raidul american asupra unui spital al organizatiei Medici Fara Frontiere soldat cu 30 de morti in Afganistan a fost rezultatul in primul rand al unei erori umane, a declarat miercuri un general american anuntand concluziile anchetei Pentagonului.


Barack Obama - Agerpres

Presedintele SUA, Barack Obama, a dat miercuri noi asigurari americanilor cu privire la securitatea pe teritoriul tarii in perioada Zilei Recunostintei, lansand totusi un apel la vigilenta, relateaza Reuters si DPA.


sebastian craciun

Cele mai profunde dorinte ale acestor eroi au devenit realitate in emisiunea Clipa de fericire, gazduita de Amalia Enache. Echipa emisiunii Clipa de fericire a strabatut tara intreaga si a gasit oameni cu povesti de viata incredibile.


groapa, Bals

La 6 zile de cand un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a cazut intr-o groapa din Bals, nimeni nu isi asuma vina. Autoritatile arunca vina de la unii la altii.


alerta cibernetica, SRI

Atacurile cibernetice s-au inmultit, dar Romania nu are un cadru legal care sa oblige responsabilii sa ia masuri de protectie, atrag atentia expertii.


brazi taiati

Ajutoarele lui Mos Craciun, au inceput sa cutreiere tara, in lung si-n lat. Anul acesta vor sa taie brazii cu crengile mai rare, care nu se dezvolta, si sa curete astfel padurile.


raniti, spitale

Dupa aproape o luna de la tragedia din clubul Colectiv, Ministerul Sanatatii anunta in sfarsit un plan concret prin care sistemul nostru medical sa faca fata unor asemenea cazuri.


Angela Merkel

Angela Merkel si-a sustinut miercuri in fata Bundestagului politica usilor deschise fata de migrantii extracomunitari, in pofida criticilor interne si externe, ea reafirmand totodata ca doreste sa fie instituite cotele permanente.


razvan sava

Liberalul Razvan Sava a fost ales primar general interimar al Capitalei in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti de miercuri.