Statusuri de Dragoste

In cadrul acestei categorii o sa iti gasesti cu siguranta un status de iubire ce o sa te caracterizeze foarte mult. Mai nou, ai posibilitatea ca iti setezi ca stare pe profilul de Facebook un status fara sa mai fie necesar sa il setezi cu copy si paste. Categoria prezenta contine atat statusuri de dragoste cat si altele variate ce au legatura cu iubirea, accentueaza sentimentele sau sunt chiar si in alta limba, spre xemplu engleza, franceza sau spaniola.

101Am plans, am suferit, am pierdut at...
102Prin umbra noptii eu incerc sa te p...
103Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul...
104Alfabetul incepe cu ABC. Numerele i...
105Daca ma urasti trage in mine cu arc...
106Fiecare cuvant e o speranta in plus...
107Regret ca esti departe / si nu te p...

Puteti naviga prin multitudinea de pagini utilizand linkurile de paginare de mai jos. In acest fel aveti posibilitatea sa vizualizati mai multe status-uri si sa il alegeti pe cel care va caracterizeaza mai mult decat celelalte.

In cazul in care doriti sa va adaugati propriul status pe acest site aveti posibilitatea sa afceti acest lucru in mod gratuit. Accesati pagina "Adauga un Status" din meniul de jos si completati acel chestionar dupa care apasati pe butonul de adaugare. Acesta o sa fie trimis catre noi si verificat ca totul sa fie in regula urmand ca apoi sa fie publicat pentru a se bucura mai multa lume de el.

De asemenea in cazul in care observati si depistati greseli de ortografie ne puteti raporta respectivul status. In acest fel sustinem impreuna utilizarea limbii romane pe internet in mod corect.

« 1 2 3 

Vizualizati clipul de mai jos pentru a vedea cum se seteaza un status pe profilul de Facebook.


Mai sus sunt principalele categorii existente pe site. In cazul in care doriti sa solicitati adaugarea unei noi categorii atunci va recomandam sa utilizati formularul de contact si sa ne trimiteti un mesaj. O sa incercam sa va raspundem intr-un timp cat mai scurt, in general raspundem in maxim 12 de ore lucratoare.