Statusuri in Engleza

1 A boy and a girl can be just friend... 2 Don’t be sad, don’t be blue..Fr...
3 Un cerc de prieteni nu se face cu c... 4 Cearta-ti prietenul in ascuns si la...
5 Cei care incearca sa isi inece neca... 6 Fuck dus, dar si pe tine daca vrei....
7 O masina care merge cu viteza lumin... 8 A aparut un nou tip de pizza. Pizza...
9 Eu Ma Omor, adica EMO.... 10 In the middle of ecstasy !!!...
11 The winner takes it all !!... 12 Love is the greatest feeling,love i...
13 Its fingers spread like fine spun g... 14 A special world for you and me,a sp...
15 So when our time on earth,once agai... 16 We’ve walked on this earth many t...
17 We’ve been together before,in oth... 18 LA man and a woman,one complete lov...
19 Breathless kisses,burning touches,s... 20 Theme words are my own..From my hea...

1 2 3 » 

Stiri despre internet: scaune de avion

Un barbat a dat in judecata o companie aeriana sustinand ca a avut probleme la coloana vertebrala dupa un zbor in care a calatorit langa un calator obez, relateaza joi ziarul 'The Guardian'.

Morrissey - GETTY

Pe site-ul oficial al celebrului muzician britanic Morrissey apare si numele Romaniei in turneul care are loc in aceasta toamna.

Rio de Janeiro - GETTY

O investigatie jurnalistica realizata de AP arata ca sportivii care vor inota si vor vasli in apele din Rio de Janeiro, unde vor avea loc Jocurile Olimpice din 2016, risca sa se imbolnaveasca extrem de rau, deoarece apele sunt contaminate cu fecale umane.

gisele bundchen

Gisele Bndchen a gasit o noua metoda de a se ascunde de paparazzi si tot n-a reusit sa scape de ei. Celebrul fotomodel a fost fotografiat in Paris, purtand o burka, care ii ascundea absolut tot, inclusiv fata.

Iasi, casa pedofil

Un barbat de 67 de ani a fost arestat pentru viol si pornografie infantila acuzat ca a violat doua surioare sarmane, una de cinci ani, cealalta de sase, pe care le ademenea la el acasa cu bomboane si desene animate.

miliardar

Robert Smith, fondatorul si CEO-ul companiei IT Vista Equity Partners, s-a casatorit cu Hope Dworaczyk, iepurasul anului 2010, intr-o ceremonie extravaganta de pe coasta Amalfi.

Shaolin - GETTY

Casa artelor martiale din China, Templul Shaolin din provincia Henan, se lupta in prezent cu acuzatiile lansate chiar de un calugar shaolin, care il acuza pe staretul templului de ilegalitati.

prim ajutor

O femeie de 53 de ani din Targu Jiu se lupta sa traiasca, dupa ce a fost gasita inerta intr-un bazin cu apa sulfuroasa din Gorj. Femeia se afla acolo pentru a-si trata reumatismul, dar nu a anuntat pe nimeni ca sufera de epilepsie.

salariu

Ministerul Justitiei, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Afacerilor Interne si Ministerul Finantelor Publice sunt institutiile in care cel mai bine platiti salariati au salarii de peste 10.000 de lei net pe luna.

metrou

Viralul saptamanii pe Facebook in Romania este fara indoiala un mesaj care s-a propagat imediat cu reactii dintre cele mai dure.