despre mama

1 DND! ma bate mama :))... 2 DND mama la pc nu dati BUZZ ca se s...
3 DND… ma bate mama! ”... 4 DND…mama la calc… nu dati BUZZ ...
5 ” Nu te mint sa moara mama, am Fe... 6 Fac laba,daca apare idle inseamna c...
7 As vrea sa te răsfăț, sa te iube... 8 am invatat multe lucruri despre tn:...
9 Fuck baitza ...DND ca te ia mama dr... 10 ” Nu te mint sa moara mama, am F...
11 Eram la ora de mate .. si ghici cin... 12 Mama prostilor e mereu gravida......
13 Scriu C...

Stiri despre internet: Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a precizat joi seara ca le-a solicitat ministrilor sa faca evaluari in privinta secretarilor de stat iar cei care nu au performat sau nu au viziuni compatibile cu ale ministrilor vor fi schimbati din functie.

Mali atac

Doi suspecti cu legaturi cu atacul terorist de la 20 noiembrie de la hotelul Radisson din Bamako au fost arestati joi de fortele speciale din Mali, au indicat surse locale din domeniul securitatii citate de AFP.

hollande - putin

Francois Hollande a lansat joi un apel la crearea unei mari coalitii impotriva gruparii Statul Islamic, cu prilejul unei intrevederi la Moscova cu omologul sau rus Vladimir Putin, care s-a declarat gata sa coopereze in Siria, relateaza AFP

hotnews

Persoanele care sunt direct expuse comportamentului grosolan al celorlalti, fie ca sunt tinta sau martorul unor astfel de manifestari, imprumuta gesturi nepoliticoase si tind sa se poate la fel.

hotnews

Otis Johnson, un american in varsta de 69 de ani, a fost eliberat recent dupa 44 de ani petrecuti in spatele gratiilor pentru tentativa de omor la adresa unui ofiter de politie.

Ungaria gard

Guvernul ungar este gata sa ridice un gard si la granita cu Romania, a declarat joi Janos Lazar, seful de cabinet al premierului Ungariei.

arestari Berlin

Doi islamisti au fost arestati joi la Berlin de unitati de comando ale politiei, in contextul in care media a relatat informatii conform carora s-ar pregati un atentat, relateaza DPA, AFP si Reuters, citand un purtator de cuvant al politiei.

romani hoti

Opt romani au fost arestati in Italia pentru jefuirea unui magazin de bijuterii din centrul orasului Milano.

crima Massachusssets

Americanii urmaresc infiorati procesul intr-un caz de crima cu circumstante agravante. Un baiat de numai 14 ani, din Massachusssets, si-a violat si ucis profesora de matematica.

Teatrul Nottara

Primaria Capitalei a decis ca o parte din piesele Teatrului Nottara sa se joace in sala ARCUB, dupa ce Klaus Iohannis le-a oferit actorilor sala de spectacole de la Palatul Cotroceni.