despre mama

1 DND! ma bate mama :))... 2 DND mama la pc nu dati BUZZ ca se s...
3 DND… ma bate mama! ”... 4 DND…mama la calc… nu dati BUZZ ...
5 ” Nu te mint sa moara mama, am Fe... 6 Fac laba,daca apare idle inseamna c...
7 As vrea sa te răsfăț, sa te iube... 8 am invatat multe lucruri despre tn:...
9 Fuck baitza ...DND ca te ia mama dr... 10 ” Nu te mint sa moara mama, am F...
11 Eram la ora de mate .. si ghici cin... 12 Mama prostilor e mereu gravida......
13 Scriu C...

Stiri despre internet: csid

Febra la nou-nascut e motiv de mers rapid la spital. In cazul copilului mare, respiratia accentuata presupune aceeasi conduita.

cuplu

Un veteran in varsta de 93 de ani din Statele Unite si-a indeplinit o dorinta pe care a tinut-o secreta timp de aproape sapte decenii.Si-a intalnit o fosta iubita din tinerete, pe care a indragit-o enorm si cu care voia sa se casatoreasca.

tati gemeni

Un baietel din Statele Unite a trait un moment amuzant de confuzie cand l-a intalnit pentru prima data pe fratele geaman al tatalui sau.

caine salvat Taiwan

La aproape cinci zile dupa cutremurul din Taiwan, pompierii au gasit un supravietuitor: catelul unei familii care locuia in blocul de 17 etaje, prabusit dupa seism.

trecere de pietoni

Cei mai multi conducatori auto nu observa trecerile de pietoni si nici macar nu incetinesc. Revoltati, pietonii traverseaza la risc, spun ei, desi isi pun viata in pericol.

veverita

O neobisnuita prietenie s-a nascut intre un polonez si o veverita. Barbatul a gasi-o cand era pui, a hranit veverita pana cand s-a inzdravenit, iar ea nu a mai vrut sa plece.

accident Suceava

Accident mortal miercuri noapte, pe DN2, la iesirea din Suceava. Un tanar de 17 ani a pierit, iar alti trei au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau a plonjat de pe sosea si s-a izbit violent intr-un pilon de beton.

masina avariata

Companiile de asigurari nu mai au voie sa ii amane nejustificat pe soferii care cer constatarea pagubelor dupa un accident. In prezent, ei asteapta si o luna ca un inspector sa stabileasca daunele produse.

Madalina Ghenea

Romanca Madalina Ghenea a cucerit publicul din Italia in calitate de co-prezentatoare a festivalului de muzica de la Sanremo.

Surugiu

Dupa ce o lume intreaga a vuit ca si-a cerut iubita in casatorie pe Wembley, in fata a zeci de mii de spectatori, rugbistul Florin Surugiu si logodnica lui au facut urmatorul pas.