despre mama

1 DND! ma bate mama :))... 2 DND mama la pc nu dati BUZZ ca se s...
3 DND… ma bate mama! ”... 4 DND…mama la calc… nu dati BUZZ ...
5 ” Nu te mint sa moara mama, am Fe... 6 Fac laba,daca apare idle inseamna c...
7 As vrea sa te răsfăț, sa te iube... 8 am invatat multe lucruri despre tn:...
9 Fuck baitza ...DND ca te ia mama dr... 10 ” Nu te mint sa moara mama, am F...
11 Eram la ora de mate .. si ghici cin... 12 Mama prostilor e mereu gravida......
13 Scriu C...

Stiri despre internet: pamela anderson

Imbracata in rosu, culoarea costumului de baie care a facut-o celebra in serialul BayWatch, si inarmata cu o pluta de salvamar, Pamela Anderson a luat parte la o actiune caritabila in Extremul Orient rus.

budapesta

Austria si Germania au acceptat sa permita intrarea miilor de imigranti pe care Ungaria a anuntat ca ii va duce la frontiera austriaca. Primele autobuze au pornit deja din Budapesta.

imigranti - Ungaria

Scenele de haos au continuat in Ungaria, unde, numai in luna august, au intrat peste 50 de mii de imigranti. Politia i-a adunat pe ultimii refugiati dintr-un tren blocat in gara din Bicske si i-a dus intr-o tabara speciala, aflata in apropiere.

mihai balasescu

Final socant pentru fostul secretar general adjunct al Partidului National Liberal Mihail Balasescu. Barbatul a fost gasit mort vineri seara, intr-un apartament din Bragadiru, chiar de fosta lui sotie.

sinucis

Moarte cu multe semne de intrebare, in cazul unui barbat de 37 de ani din Bistrita Nasaud. Acesta a fost gasit fara suflare de colegul sau de apartament, care s-a intors din vacanta.

hotnews

Videoclipul de mai jos este o simulare facuta cu ajutorul doctorului Taylor Hays, director al Centrului Dependentilor de Nicotina din cadrul Clinicii Mayo, organizatie non-profit situata in Minnesota, S.U.A., si a unui make-up artist.

hotnews

In videoclipul de mai jos, produs de echipa ASAP Science, sunt prezentate 9 tehnici, testate stiintific, care ne invata cum sa studiem eficient si sa ne organizam timpul alocat studiului pentru a ne imbunatati performantele.

angel merkel

Tanara refugiata palestiniana, care in luna iulie a izbucnit in lacrimi in fata Angelei Merkel pentru ca i-a fost respinsa cererea de azil, a primit in cele din urma permisiunea de a ramane in Germania din ratiuni umanitare.

polio

Criza fara precedent a refugiatilor pune in garda Organizatia Mondiala a Sanatatii. Riscul ca acestia sa se imbolnaveasca este urias, in conditiile in care stau ingramaditi in mijloace de transport si prin gari, fara posibilitatea de a se spala.

Traian Basescu - AGERPRES

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o emisiune televizata, ca in Romania poate sa aiba loc oricand un act terorist, cu referire la valul de imigranti cu care se confrunta Europa.