status de nervi

1 Status under construction... 2 Cica era odata un gaozar plictisit ...
3 Si ce dak nu am status...vreo probl... 4 N-am bani de status, i-am cheltuit ...
5 O cearta este o intrecere in care f... 6 Nu-mi merge statusul!...
7 Nu-mi merge statusul!... 8 Status under construction...
9 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 10 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
11 chestia haioasa la acest status est... 12 Catalogul celor mai noi tendinte in...
13 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 14 Catalogul celor mai noi tendinte in...
15 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 16 Catalogul celor mai noi tendinte in...
17 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 18 Status pentru cel ce-l citeste, eu ...
19 Pentru tine... da tu,ala care imi c... 20 New Status Message... ...
21 Citeste acest status de despartire ... 22 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...
23 Ceea ce se afla in stanga acestui s... 24 Chestia haioasa la acest status est...
25 Uita-te si tu..Nu are lumea ce face... 26 Cica ala care imi citeste statusul ...
27 N-am bani de status I-am cheltuit p...

Stiri despre internet: hotnews

Pentru a afisa o imagine captata de senzorul cu o calitate de 3.2 gigapixeli este nevoie de 1500 de televizoare HD, conform materialelor video de mai jos, postate pe canalele de youtube GlobalSunTimes si Vocativ.

hotnews

Rebekah Marine, in varsta de 28 de ani, s-a nascut fara antebratul drept, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa isi urmeze visul de a deveni model, aparand in editia din februarie a catalogului New York Fashion Week 2015.

selfie

Moda selfie-urilor se dovedeste tot mai des periculoasa. Un tanar de 19 ani din Houston, Texas, a avut nesabuinta sa-si faca unul in timp ce tinea o arma incarcata in mana.

masina

Interventie spectaculoasa a pompierilor din Timisoara dupa ce o masina a ars ca o torta miercuri dupa-amiaza pe centura orasului.

Jandarmeria - STIRI

Un barbat de 59 de ani a apelat pe 1 septembrie la 112 si a solicitat interventia fortelor de ordine deoarece, spunea acesta, era amenintat cu acte de violenta de catre o persoana turbulenta si se temea pentru viata sa.

basescu - ponta

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook ca unii politicieni, din populism, fac declaratii aberante potrivit carora tara noastra ar trebuie sa-si inchida granitele pentru migranti.

imigranti - stiri

Asaltul migrantilor dispusi sa fuga pe orice cale de razboi si saracie. O parte o sa ajunga si aici. Romania are 6 centre speciale care isi pot mari capacitatea in urmatoarea perioada, astfel incat sa primeasca 1700 de persoane.

urs sociabil

Firea prietenoasa ori vicleana i-ar putea aduce sfarsitul unui urs din Connecticut. Asta dupa ce s-a aventurat sa-si cunoasca indeaproape vecinii, toata vara. Le-a intrat in case, s-a odihnit pe verande si chiar s-a tinut dupa ei.

bebelus

O tanara din Phoenix - Arizona, mama a patru copii, face obiectul unei controverse aprinse pe retelele de socializare, dupa ce si-a uitat mezinul, un bebelus de numai 2 luni, in caruciorul de cumparaturi.

grafica floarea soarelui

Pentru ca cerul nu a avut mila de pamantul nostru, din toamna, efectele secetei s-ar putea simti si in farfurii. Se anunta scumpiri la alimentele de baza, de la ulei, pana la carne.