statusuri de bucurie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca-o freci cu bucurie, imposibil ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Catalogul celor mai noi tendinte in...
7 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Daca-o freci cu bucurie, imposibil ...
13 Daca-o freci cu bucurie, imposibil ... 14 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: medici

Neajunsurile sistemului medical creeaza probleme inclusiv in relatia dintre medici. La Spitalul Municipal Ploiesti, razboiul dintre sefa sectiei de boli interne si un medic hematolog a ajuns in fata comisiei de etica.

Angela Merkel, fotografie modificata in care poarta val

Postul public de televiziune din Germania este acuzat de propaganda islamofoba, dupa ce a difuzat o fotografie in care Angela Merkel poarta valul traditional al femeilor musulmane.

Spital bombardat in Afganistan

Spitalul organizatiei umanitare Medici fara Frontiere din Kunduz, in nordul afgan, bombardat sambata, in timpul unui raid american, a fost lovit 'din eroare', a declarat marti la Washington generalul John Campbell, seful misiunii NATO in Afganistan.

horoscop

Toate zodiile au calitati si defecte, insa nativii unora dintre ele pot fi pe primul loc datorita felului in care se comporta cu cei din jur si a modului in care privesc viata.

Romania - Canada rugby

Reprezentativa de rugby a Romaniei a invins formatiei Canadei, cu scorul de 17-15 (0-8), dupa o revenire de senzatie, marti seara, la Leicester, in al treilea joc al ''stejarilor'' in Grupa D a Cupei Mondiale 2015 din Anglia si Tara Galilor.

refugiati Germania

Organizatia Natiunilor Unite (ONU) a facut apel marti la un efort international pentru a ajuta la repatrierea a milioane de refugiati afgani, indicand ca revenirea lor in Afganistan ar putea contribui la stabilizarea tarii, relateaza AFP.

dovleac

A venit toamna si, odata cu ea, ne imbie un miros irezistibil de dovleac copt. Pietele sunt pline de bostani din productia autohtona, care este foarte bogata anul acesta.

investitie

Primaria Capitalei, prin Administratia Monumentelor, va plati in acest an circa 1,6 milioane de lei pentru turnarea in bronz a basoreliefurilor din Pasajul pietonal Latin.

cathriona white jim carrey

Iubita actorului Jim Carrey, Cathriona White, care s-a sinucis saptamana trecuta, era casatorita la momentul mortii, iar corpul ii va fi repatriat sotului sau in Irlanda, au anuntat marti oficiali ai biroului examinatorului medical din Los Angeles.

elevi, SUA

Avem vesti bune pentru liceenii interesati sa studieze in strainatate. Unii dintre ei au sansa sa invete gratuit, un an de zile, intr-un liceu din Statele Unite. Se ocupa de finantare statul american.