statusuri de bucurie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca-o freci cu bucurie, imposibil ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Catalogul celor mai noi tendinte in...
7 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Daca-o freci cu bucurie, imposibil ...
13 Daca-o freci cu bucurie, imposibil ... 14 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Rus, Porsche

Arogantele tinerilor milionari care se lauda pe retelele de socializare cu extravagantele lor nu raman nepedepsite.

fitness

Jinitta Ablewhite, mama a trei copii, depasise 100 de kilograme la doar 28 de ani. Dupa ce fratele ei a pierdut lupta cu cancerul si femeia i-a gasit jurnalul, totul s-a schimbat in viata ei.

raft cu carti intr-o biblioteca FOTO FLICKR

Dan C. Mihailescu prezinta in emisiunea din 31 iulie un roman recent aparut la Editura Trei, o carte despre ceea ce vechi greci numeau hybris

Vladimir Putin

Actiunea noastra de astazi ne arata determinarea de a mentine presiunea asupra Rusiei pentru incalcarea dreptului international si alimentarea conflictului din estul Ucrainei, a anuntat Trezoreria SUA.

autobronzat

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriza cam neplacuta dupa ce si-a alaptat bebelusul imediat dupa ce a folosit un spray autobronzant.

joc Mountain Goat

Vacanta de vara e perioada ideala pentru doborat recorduri. La jocuri... pe mobil, evident. George Buhnici ne face un top al celor mai interesante jocuri de mobil ale momentului.

George Copos FOTO AGERPRES

Fostul patron al Rapidului, George Copos, nu renunta la ideea ca a platit mai mult decat ar fi fost cazul, dupa ce a fost gasit vinovat si condamnat in Dosarul Transferurilor.

Rachelle Friedman Chapman

Rachelle Friedman Chapman, in varsta de 29 de ani, a ramas paralizata in urma cu 5 ani, chiar la petrecerea burlacitelor, inainte de propria nunta.

Akhtar Mansour

Rebelii talibani afgani au anuntat vineri numirea mollahului Akhtar Mansour ca sef al miscarii lor, inlocuindu-l pe defunctul mollah Omar, informeaza AFP.

sanctiuni Rusia

Statele Unite au impus joi noi sanctiuni contra unor firme rusesti, inclusiv contra unor asociati ai unui comerciant miliardar de gaz rusesc, operatori portuari din Crimeea si fosti oficiali ucraineni.