statusuri de bucurie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca-o freci cu bucurie, imposibil ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Catalogul celor mai noi tendinte in...
7 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Daca-o freci cu bucurie, imposibil ...
13 Daca-o freci cu bucurie, imposibil ... 14 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Afacere romani Italia

In Italia, tara cu o gastronomie de faima mondiala, bucataria romaneasca ii cucereste pe localnici si ii convinge sa-si deschida portofelele.

MAdalina Ghenea la San Remo

O rochie senzationala, creatie a designerului Cristina Savulescu, i-a facut pe italieni s-o compare pe Madalina Ghenea cu o lebada.

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias asteapta cu nerabdare sa se intoarca in Romania pentru un concert in luna mai. Dar pana atunci a vorbit despre iubirile vietii lui muzica si frumoasa Ana Kournikova.

accident Italia

Un roman de 38 de ani, tata a trei copii, a murit carbonizat in masina lui in Italia

aznavour esca

Daca exista cineva care a celebrat dragostea in fiecare zi, nu doar de 14 Februarie, cu siguranta acesta este Charles Aznavour.

cursuri bunici

Niciodata nu e prea tarziu sa inveti lucruri utile, ne spun mai multe bunici, care merg la cursuri moderne de crestere, a nepotilor. Desi au experienta in materie doamnele au fost incantate sa afle noi metode de a linisti copiii.

carii la dinti

Patru din zece copii au carii la dintii definitivi si aproape 90% dintre ele nu mai pot fi tratate. Sunt rezultate ingrijoratoare care arata ca NU stam bine nici la igiena, nici la preventie.

centru de promovare turistica Baneasca

Dincolo de frumusetea peisajelor Romania se dovedeste mereu surprinzatoare atunci cand vine vorba de ideile autoritatilor de a promova potentialul anumitor zone.

Tata si fiu

Alienarea parentala sau acea forma de abuz asupra unui copil atunci cand un parinte il vorbeste de rau pe celalalt ar putea fi recunoscuta si in instantele noastre.

Circulatie ingreunata la intrarea in Predeal dinspre Azuga

Pentru ca iubirea a fost sarbatorita de foarte multi turisti la munte, intoarcerea spre Capitala a fost incetinita din nou de aglomeratie.