statusuri de curve

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca curvele ar fi fosforescente…... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Catalogul celor mai noi tendinte in...
7 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...
13 Scriu C...

Stiri despre internet: Paola Paredes

O fotografa din Londra, originara din Ecuador, a decis sa le dezvaluie parintilor sai un secret pe care l-a tinut ascuns ani de zile, iar imaginile surprinse la reuniunea de familie fac incojurul presei.

centenari

Inca din 1963, Japonia si-a facut un obicei din a le darui centenarilor un vas din argint in semn de respect pentru implinirea varstei de 100 de ani.

Allexa

Din ce in ce mai multe fotomodele incep sa vorbeasca despre greutatile pe care le-au intampinat in industria modei, mai ales in ceea ce priveste greutatea si respectul fata de propria persoana.

foto

Mark Resnick a vrut sa aiba un pictorial special alaturi de fiul sau, asa ca a apelat la ajutorul unui fotograf profesional. Pentru una din poze, micutul trebuia sa doarma linistit pe spatele lui, incadrat in aripile tatuate pe spatele parintelui.

efect artistic

Atunci cand a primit acest filmulet de la o prietenul, userul Reddit ProfessorDrScience nu s-a putut abtine sa-l incarce pe internet.

Alexis Tsipras - GETTY

Liderul Syriza, Alexis Tsipras, a declarat ca acceptarea programului de asistenta financiara a reprezentat o solutie necesara pentru a evita sinuciderea colectiva a tarii si pentru a garanta nivelul de trai al poporului grec, informeaza Agerpres.

Tila Tequila

Tila Tequila si-a facut un nume in showbiz-ul american incercand sa socheze la fiecare aparitie in public.

fugar din Transnistria

Un tanar de 21 de ani care sustine ca a facut parte din fortele militare republicii separatiste transnistrene a vorbit, in premiera, despre conditiile din aceasta armata.

Furtuna Erika

Furtuna tropicala Erika, cu violente rafale de vant si ploi torentiale, a ajuns in Haiti in cursul noptii de vineri spre sambata, urmand sa slabeasca dupa ce a lovit dur mica insula Dominica, unde a facut 20 de morti, transmite AFP.

nunta

Multe lucruri pot lua o turnura gresita in timpul unei cereri in casatorie, insa cosmarul oricarui barbat ar fi sa piarda inelul de logodna tocmai cand trebuie sa puna marea intrebare.