statusuri de curve

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca curvele ar fi fosforescente…... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Catalogul celor mai noi tendinte in...
7 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...
13 Scriu C...

Stiri despre internet: meteo getty

Marti, vremea se mentine usor mai calda decat ar fi normal la aceasta data in majoritatea regiunilor. Vor fi innorari aproape peste tot; in est, in nord-est si la munte va ploua pe suprafete restranse; in rest ploile vor aparea cu totul izolat.

CSID

Cele mai multe boli cu transmitere sexuala sunt cauzate de bacterii. De regula, pot fi invinse cu antibiotice. Infectiile virale, in schimb, desi pot fi controlate, raman incurabile.

Katelyn Thornley

O fetita de 12 ani, din Texas, are nevoie disperata de ajutor. Stranuta cam de 20 de ori pe minut si, pana acum, niciun medic n-a descoperit de ce.

star wars

96.000 de dolari, este suma cu care au fosta adjudecati, la licitatie, faimosii bikini ai printesei Leia.

hot lemne

Urmarire cu impuscaturi luni noapte, in localitatea Ocnita din judetul Dambovita. Jandarmii au tras sapte focuri de avertisment spre masina unui barbat de 44 de ani, suspectat ca a furat lemne din padure.

Sutien - STIRI

Oglinda nu mai e ce a fost. Clientele unui magazin de lenjerie din Hong Kong descopera, imediat, ce marime de sutien au nevoie, gratie unui scanner sofisticat ascuns in spatele oglinzii.

casa SUA

Una dintre cele mai scumpe resedinte din Statele Unite costa 149 de milioane de dolari. Chiar si asa se poate spune ca e un chilipir. Anul trecut a fost scoasa la vanzare cu 195 de milioane, un record absolut pe piata imobiliara de peste Ocean.

fum Indonezia

Mai multe orase din Indonezia au fost acoperite de un fum gros. Oamenii abia pot sa respire si vizibilitatea tinde spre zero.

Masina origami - STIRI

A fost construita prima masina origami din lume, care poate fi condusa! Copiaza un model de lux al unui faimos constructor auto nipon. Si este la fel de mare ca masina reala.

sofer cisterna

Soferul unei cisterne s-a lasat ghidat de GPS si a ramas blocat luni seara pe o strada din Cluj-Napoca. Transporta combustibil si urma sa ajunga la o benzinarie din apropiere, dar prins in capcana masinilor parcate a avut nevoie de ajutor.