statusuri de curve

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca curvele ar fi fosforescente…... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Catalogul celor mai noi tendinte in...
7 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...
13 Scriu C...

Stiri despre internet: casa Joel Weber

Joel Weber a devenit faimos dupa ce a reusit sa-si construiasca o casa unica de unul singur, in loc sa stea in chirie, ca orice alt tanar de varsta lui.

voluntariat

Intr-o lume a vitezei, in care nu mai au repere, iar sistemul scolar nu le indeplineste nevoile, din ce in ce mai multi adolescenti aleg sa faca voluntariat.

caine

In Brazilia toata lumea rade, canta si danseaza. Febra carnavalului de la Rio i-a cuprins inclusiv pe catei. Unul dintre ei a fost filmat in timp ce se misca fantastic pe ritmuri de samba, alaturi de un baietel.

catei

A mai ramas doar o zi pana la finala campionatului de fotbal american SuperBowl, care se va desfasura in California. Evenimentul va prilejui si in acest an un spectacol al celor mai scumpe reclame difuzate de televiziune.

iahturi

Spargeti monotonia unui weekend de iarna cu un drum pana pe litoral. Pastrati in bagaje costumul de schi, dar pregatiti-va pentru o experienta unica, mai ales ca proprietarii de iahturi organizeaza excursii pe mare.

rochie de mireasa

In loc sa le lase sa se demodeze si sa se ingalbeneasca sau, mai rau, sa le distruga conform traditiei trash the dress, cateva tinere inimoase isi doneaza rochiile de mireasa celor care au mare nevoie de un astfel de cadou.

Tirol, Austria

Cinci oameni si-au pierdut viata sambata intr-o avalansa produsa intr-o zona in care se schia, in landul Tirol din Austria, circa 10 persoane fiind ingropate de zapada, a declarat un purtator de cuvant al politiei, citat de Reuters.

piscina

Zoe Jackson, in varsta 35 de ani, a cunoscut un milionar prin site-ul de matrimoniale Plenty of Fish. Doar ca, dupa trei luni de relatie, femeia a fost parasita pe neasteptate.

profesor

Profesorul de istorie, care printr-o postare pe Facebook a dezvaluit ca un elev de la Colegiul Tudor Vianu a fost pus sa se tarasca in genunchi pentru o marire de nota la teza de matematica, primeste amenintari.

refugiat Germania

Un barbat a fost arestat, fiind suspectat ca este terorist ISIS, dupa ce a intrat in Europa pretinzand ca este refugiat sirian.