statusuri de dezamagire

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Serghei Lavrov

Moscova a acuzat marti, prin ministrul sau de externe Serghei Lavrov, conducerea NATO si mai multe tari europene, intre care si Romania, de 'agitarea pana la isterie a mitului amenintarii ruse'.

Bodyshockers/Channel 4

O tanara de 20 de ani trece de 3 ani de zile printr-un adevarat cosmar dupa ce s-a ales cu un tatuaj permanent... in locul nepotrivit.

locul crimei

Un barbat a fost injunghiat in cap in fata unui fast food de pe o strada aglomerata din Londra. La incident au fost martore zeci de familii cu copii, care se aflau in restaurant.

Emiratele Arabe Unite

Premierul Emiratelor Arabe Unite, seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, a anuntat infiintarea unui Minister al Fericirii.

Incendiu in Colectiv - imagini noi

5 milioane de euro pentru fiecare persoana ranita sau ucisa in clubul Colectiv.

copiii Norvegiei episodul 5

COPIII NORVEGIEI. Episodul 5. N-as da Norvegia pentru nimic in lume, spune un roman care traieste acolo de cativa ani. Cazurile familiilor care au ramas fara copiii, luati de autoritatile norvegiene, au impartit romanii din Norvegia in doua.

acoperis Arena Nationala

Arena Nationala nu-si va deschide portile prea curand pentru ca pompierii nu o considera sigura si nu ii dau autorizatie.

bloc rezistenta

Specialistii in constructii ne atrag atentia sa nu ne jucam de-a renovatul, mai ales cand stam la bloc. Demolarea peretilor de rezistenta este interzisa si orice modificare din apartament are nevoie de acordul autoritatilor.

copii tehnologie

Copiii intra pe internet de la varste tot mai fragede. Un studiu pilot, facut in Romania pentru Centrul de Cercetare al Uniunii Europene, prezentat de Organizatia Salvati Copiii, arata ca de la 5 ani cei mici sunt online.

furt, magazine

Un suspect extrem de priceput la informatica ar fi falsificat codurile de bare ale produselor astfel incat sa coboare valoarea lor dupa care achita marfa. In felul acesta a pacalit casierele carora le dadea doar 10 la suta din cat ar fi trebuit.