statusuri de familie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 12 Scriu C...

Stiri despre internet: pungi de plastic

Un nou trend bizar a luat amploare pe retele sociale din Asia, unde fetele si baietii se pozeaza in timp ce sunt imbracati doar intr-o punga de plastic.

violente in Kiev dupa votarea reformei constitutionale

Noi violente in centrul capitalei Ucrainei, dupa ce un proiect contestat de reforma a Constitutiei a trecut de Parlament.

elevi ai Colegiului National Sfantul Sava din Bucuresti asteapta afisarea rezultatelor de la prima sesiune a examenului de Bacalaureat FOTO AGERPRES

Elevii care au luat parte la sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2015 afla marti, 1 septembrie, ce note au luat.

Ioan Niculae - stiri

Judecatoria Gaesti a respins luni cererea de eliberare conditionata depusa de omul de afaceri Ioan Niculae, care executa o pedeapsa de doi ani si sase luni de inchisoare in dosarul Mita la PSD.

greseli Moldova

Radem de engleza stricata de pe ambalajele produselor Made in China, asa-numita chinglish, dar avem ceva asemanator chiar langa noi: limba romana, in versiunea unora dintre moldoveni.

transplant de inima

O femeie de 45 de ani din Botosani are de acum o noua sansa la viata dupa ce a primit o alta inima. Interventia extrem de delicata a avut loc la ''Institutul de Boli Cariovasculare si Transplant din Targu Mures''.

Tornada foc

Intalnirea de gradul zero dintre un incendiu de vegetatie si o tornada a condus la scene de haos in provincia portugheza Coimbra.

pompe carburanti, benzinarie

Teoretic, ar trebui sa platim ceva mai putin pentru carburanti incepand de anul viitor o ieftinire care s-ar putea reflecta in toate preturile. Cu cat mai putin, insa?

MTV VMA

In showbiz, amicitiile se fac si desfac dupa cum o cere ....dozajul optim de tensiune pentru spectacol. A dovedit-o si editia de aseara a premiilor MTV pentru videoclipuri.

Imigranti in Gara din Budapesta

Imigrantii aflati in Budapesta au primit permisiunea sa se suie in trenurile cu destinatia Austria si Germania, informeaza luni Reuters.