statusuri de familie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 12 Scriu C...

Stiri despre internet: esmeralda

Jurnalista belgiana Esmeralda Labye a povestit detaliile agresiunii la care a fost supusa zilele trecute, in timpul unei transmisiuni live de la carnavalul din Koln.

masini

Ghinion pentru 20 de soferi americani care au participat la festiva ul Winterfest din statul Wisconsin, relateaza postul de televiziune local, TMJ 4.

politia de frontiera

Politistii Sectorului Politiei de Frontiera Husi au depistat doi cetateni afgani care au incercat sa intre ilegal in Romania, cei doi migranti fiind predati autoritatilor de frontiera din Republica Moldova.

Severius Moldoveanu

Elevii care invata la Colegiul de Informatica Tudor Vianu din Capitala resping cu tarie acuzatiile aduse profesorului de matematica Severius Moldoveanu, despre care un coleg de breasla a spus ca isi umileste elevii in clasa.

batuta straja

O tanara de 21 de ani, salvamontista in Straja, a fost batuta intr-un bar din statiunea montana de un barbat de 33 de ani, in timp ce se afla la o petrecere.

vremea

Duminica, vremea se incalzeste, norii vor fi rari prin sud, dar nu par deloc amenintatori nici prin nord. Vom avea timp frumos.

Alina Gorghiu, PNL FOTO AGERPRES

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca legea preventiei in sanatate este una buna, iar prevederile acesteia sunt pozitive pentru cetateni.

caine

Un catelus din Statele Unite contribuie si el cum poate la ingrijirea celui mai nou membru al familiei.

incendiu

Flacari uriase au transformat in aceasta dimineata, in scrum, o fabrica de mobila din localitatea Harman, din judetul Brasov.

groapa

Incident incredibil pe o sosea din Peru.