statusuri de familie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 12 Scriu C...

Stiri despre internet: pusca de asalt iugoslava M70

Directorul unei fabrici de armament a recunoscut ca una dintre armele folosite in atacurile de acum doua saptamani a fost produsa in uzina pe care o conduce.

pelerinja la Manastirea Prislop, la mormantul lui Arsenie Boca

Mii de oameni sunt asteptati sambata la Manastirea Prislop, pentru comemorarea a 26 de ani de la disparitia parintelui Arsenie Boca.

61745641

Cea mai populara parodie la hitul Hello al lui Adele

Iurie CIocan, Moldova

Un nou scandal la varf in Moldova, dupa ce presedintele Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, a fost protagonistul unei incaierari.

aglomeratie DN1

Traficul rutier pe DN 1 spre statiunile de pe Valea Prahovei se desfasoara, sambata dupa-amiaza, cu mare dificultate, din cauza numarului mare de turisti care urca la munte, in unele puncte formandu-se coloane pe mai multi kilometri.

COVER

Zeci de locuinte din mai multe judete au fost inundate in urma ploilor abundente din ultimele zile, a anuntat sambata urtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, intr-o declaratie de presa la sediul ministerului.

mali

Doi soldati ONU, de nationalitate guineeana, si un civil au fost ucisi, iar alte 14 persoane au fost ranite sambata, intr-un atac cu rachete impotriva unei baze a Misiunii ONU in Mali (Minusma), in Kidal (nord-est), informeaza AFP.

Bogdan Stan

Bogdan Stan a castigat concursul pentru functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate (ANI), urmand ca el sa fie validat de catre Senat.

Abdelhamid Abaaoud

Teroristul Abdelhamid Abaaoud, pe care serviciile speciale franceze in considera unul dintre principalii organizatori ai atentatelor de la Paris, avea contacte stranse cu islamisti germani.

imigranti macedonia

Armata Macedoniei a inceput sa construiasca un gard metalic la frontiera cu Grecia, pe unde migranti se indreapta spre Europa de Vest, informeaza sambata agentia de presa Reuters.