statusuri de fite

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 12 E mica si nu stie ce vrea. Cand zic...
13 Scriu C...

Stiri despre internet: loto

Norocul bine investit aduce un castig inmiiit. Poate ca nu este tocmai un proverb, dar i se potriveste de minune unui american din San Francisco.

cutremur

Doua cutremure s-au produs marti dimineata in zona Vrancea, primul seism cu magnitudinea de 3,3 grade Richter a avut loc in judetul Vrancea urmat la jumatate de ora de un seism de 3,4 grade in judetul Buzau.

fort

O agentie imobiliara din Belgia are o oferta mai putin obisnuita: un fort menit sa apere orasul Namur, capitala Valoniei.

partizani comunism - stiri

Istoricii de la Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului rascolesc muntii, in apropierea unei comune din Alba.

partii Alpi

Valurile succesive de canicula au topit intr-un ritm mult mai accelerat ghetarii din Alpii italieni.

cover imigranti

Sute de imigranti plecati de la Budapesta au sosit luni seara, cu trenul la Viena, in timp ce primii norocosi au pus piciorul pe pamant german la Munchen.

protestatara

Discursul premierului francez Manuel Valls, care a venit la Calais ca sa anunte masuri pentru criza imigrantilor, a fost perturbat de o protestatara cu sanii goi.

imigranti gard Ungaria - stiri

Germania, Franta si Marea Britanie au cerut masuri concrete pentru controlul fluxului de refugiati care se revarsa asupra Europei.

accident

Un sofer in varsta de 71 de ani din Cluj a ajuns la spital in urma unui accident provocat chiar de el pe DN1, in localitatea Floresti.

crima Vrancea

Poveste infioratoare in satul Ramniceni, din judetul Vrancea. Un barbat si-a ucis mama in varsta de 83 de ani, pentru ca aceasta a refuzat sa ii dea bani.