statusuri de fite

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 12 E mica si nu stie ce vrea. Cand zic...
13 Scriu C...

Stiri despre internet: codul bune neveste

Sa fii sotie in 1934 nu era o misiune chiar usoara. Regulile de bune maniere sugerau sa fii mereu mai vesela decat aveai motive sa fii, sa ii faci sotului tau pe plac tot timpul si sa te porti exemplar in fata lui.

facebook

Compania Facebook a anuntat joi ca a construit o drona de dimensiuni foarte mari, capabila sa zboare la o inaltime de 27,5 kilometri, cu ajutorul careia va incerca sa duca internetul pana in cele mai indepartate si izolate puncte ale planetei.

Vladimir Putin incruntat FOTO AGERPRES

Vladimir Putin a aprobat masurile prin care tara sa raspunde la sanctiunile impuse de SUA si UE unor oficiali si oameni de afaceri rusi.

batrana jefuita Dambovita

Peste 200 de oameni din Cobia, judetul Dambovita, au ramas fara economiile din pensii, dupa ce niste escroci au jefuit-o pe femeia care le strangea cotizatiile la CAR.

colaj, tata, fiu

Incepand din 1986, un tata si fiul sau au facut in fiecare an o poza. Ambii la bustul gol, timp de 27 de ani. Pana cand n-au mai fost singuri.

melanoma

Lisa Guthrie a fost diagnosticata cu melanoma in ultimul stadiu, dupa 17 ani in care a fost obsedata sa fie bronzata. Pe cand era adolescenta, femeia statea zilnic cate o ora in solar.

captura nr24.org, adunare romani Bucovina

Romanii din Bucovina de nord s-au separat joi, 30 iulie, de Ucraina si s-au declarat o provincie a Romaniei. O stire care a trecut aproape neobservata la noi, dar a provocat scandal peste granite.

meteor

Un urias meteor a luminat in plina noapte cerul Argentinei, scrie Russia Today.

Victor Ponta si Liviu Dragnea, razand, in campania electorala 2014 FOTO AGERPRES

Noul lider al PSD comenteaza, intr-o lunga postare pe Facebook, relatiile dintre el si fostul presedinte al social-democratilor, Victor Ponta.

Magda Palimariu

Oimagine in care Magda Palimariu i-ar fi pricopsit pe buzoieni cu 328 de grade Celsius a devenit virala pe net. Astazi insa, Magda a lamurit misterul.