statusuri de fite

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 12 E mica si nu stie ce vrea. Cand zic...
13 Scriu C...

Stiri despre internet: lucian bute

Lucian Bute nu a reusit sa-si recupereze titlul mondial dupa trei ani si a fost invins la puncte de britanicul James DeGale, in gala profesionista de la Centre Videotron din Quebec (Canada).

isis

Un nou videoclip realizat intr-o tabara de antrenament jihadista arata modul in care recrutii ISIS se pregatesc pentru lupta.

isis

Un nou videoclip realizat intr-o tabara de antrenament jihadista arata modul in care recrutii ISIS se pregatesc pentru lupta.

horoscop

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O s-avem prilejul sa spunem ce ne framanta, de multa vreme si sa ne vedem mai des cu cei pe care-i simtim compatibili, sufleteste, ca sa fie un schimb de valoare.

cluj

O femeie in varsta de 83 de ani din comuna Floresti, judetul Cluj, a murit dupa a ce fost lovita de un autobuz chiar pe trecerea de pietoni, spun martorii.

coloana infinitului

Creatiile lui Constantin Brancusi sunt sursa de inspiratie si pentru alti artisti. In judetul Timis, un satean a realizat o copie dupa Coloana Infinitului, care a ramas acum in posesia administratiei locale.

vladimir putin

Vladimir Putin a semnat un decret prin care Rusia impune Turciei o serie de sanctiuni economice. Este raspunsul Moscovei dupa ce aviatia turca a doborat un avion de lupta rusesc la granita dintre Turcia si Siria.

imigranti

Soferii de TIR-uri sunt exasperati de asalturile imigrantilor de la Calais care tot incearca sa urce in camioanele lor pentru a ajunge in Marea Britanie, prin tunelul de sub Canalul Manecii.

harry

Printul Harry a cazut de pe poneiul sau in timpul unui meci caritabil de polo, in Africa de Sud. S-a urcat imediat din nou in sa doar ca sa cada din nou, chiar inainte de fluierul de final.

targ de haine

Designerii autohtoni par sa fie tot mai apreciati de romani. In aceste zile, 25 de tineri si-au expus creatiile colorate sau cu motive traditionale la Galeria de Stil din Cluj Napoca.