statusuri de fite

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 12 E mica si nu stie ce vrea. Cand zic...
13 Scriu C...

Stiri despre internet: mcdonalds

Clientii unui restaurant McDonald's din Hong Kong au avut parte de cea mai neplacuta surpriza dupa ce i-au trecut pragul.

Sorin Oprescu inconjurat de mascati

Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv marti cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de inlocuirea a arestului preventiv cu o masura mai usoara, arestul la domiciliu sau controlul judiciar, informeaza Agerpres.

Gabriel Vlase - AGERPRES

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului se reuneste, marti, la ora 12,30 pentru numirea in functia de presedinte al Comisiei de Cod electoral a lui Gabriel Vlase, propus de PSD.

Germania

Un studiu realizat de Institutul german pentru dezvoltare profesionala, publicat de Die Presse, arata ca numarul romanilor si bulgarilor..

Michelle Dean

Cu ocazia aniversarii de un an de la casatorie, un cuplu din Marea Britanie a plecat intr-o calatorie, iar cand cei doi au revenit acasa, un incident socant a pus capat relatiei.

fetita ucisa

Un baiat in varsta de 11 ani a fost acuzat de asasinat in statul american Tennessee, dupa ce a impuscat o fetita de 8 ani in urma unei dispute legate de un caine.

cover executare silita maternitatea Giulesti

Parintii copiilor morti si raniti in incendiul teribil din august 2010 de la Maternitatea Giulesti au demarat marti executarea silita a Ministerului Sanatatii.

calculator

Telefonul mobil este cea mai importanta inventie care a intrat vreodata in biroul omului modern. Dar poate fi si cea mai neprietenoasa, atunci cand avem treaba de facut.

china

Angajatii unei companii chineze au primit o pedeapsa uluitoare dupa ce nu au reusit sa faca suficiente vanzari pentru seful lor.

violatori

Judecatoarea Georgiana Moldovan, cea care a decis masurile preventive in cazul tinerilor acuzati de viol din Vaslui, a explicat marti in plenul CSM ca partea vatamata i-a cerut arest la domiciliu pentru cei care au recunoscut fapta.