statusuri de fratie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: accident, constanta - stiri

S-au derulat clipe de groaza vineri dimineata, la intrarea in Constanta.

politia - stiri

Un tanar de 17 ani dintr-un sat de langa Aiud a fost gasit decedat in podul unui garaj, ipoteza cea mai plauzibila luata in calcul de catre politisti fiind ca acesta s-ar fi sinucis.

Jandarmeria - STIRI

Sotul asistentei maternale din judetul Vaslui, acuzat ca a abuzat de o copila de 13 ani, aflata in plasament in familia sa, de doi ani de zile, a ajuns dupa gratii.

Cazut de la balcon - STIRI

Un chilian poate spune ca s-a nascut a doua oara. Tanarul de 23 de ani a supravietuit unui caderi violente de la etajul 17 al unei cladiri.

EM Drive

Noi dovezi ca motorul de racheta imposibil chiar functioneaza. Acesta ar duce o nava pe Marte in 70 de zile si pana in Alpha Centauri in 100 de ani. Un roman a postat pe Youtube un experiment ce confirma ca EM Drive merge.

Valeriu Strelet - AGERPRES

Republica Moldova are un nou guvern. Premierul desemnat Valeriu StreleŇ£ si ministrii sai au primit votul de incredere al Parlamentului de la Chisinau.

hotnews

Vila de langa ASE va fi restaurata, iar in spatele ei va aparea o cladire de 7 etaje. Spatiile vor fi folosite de academie pentru invatamant si cercetare.

ziare

Somajul face ravagii in estul tarii, dar firmele de recrutare nu-i pot convinge pe oameni sa mearga la munca in fabricile din vest.

Reginaldo Vasconcelos

O noua specie de plante carnivore a fost descoperita in Brazilia datorita unei fotografii realizate si publicate pe contul lui de Facebook de un iubitor al naturii din aceasta tara.

pestera

Un loc extrem de racoros pe care trebuie sa-l vizitati. Pestera Ialomicioarei, din Muntii Bucegi, a fost redeschisa turistilor dupa un an in care aici s-au desfasurat lucrari de modernizare.