statusuri de fratie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Tabla Ouija

O adolescenta din Peru sustine ca a fost posedata de diavol, dupa ce a descarcat pe telefonul mobil o aplicatie despre placa Ouija.

harta Europa de Vest spatiul Schengen

Aderarea tarii noastre si a Bulgariei la Schengen nu va fi pe agenda reuniunii ministrilor de externe din tarile UE, afirma presa de la sud de Dunare.

bona

Jade Hatt, o tanara in varsta de 21 de ani, trebuia sa aiba grija de un baiat de 11 ani. Ea a fost angajata ca bona de catre familia baiatului in diferite ocazii.

ecografie - stiri

O femeie din Egipt a nascut un copil cu un singur ochi dupa ce, sustine site-ul slaati.com, mama ar fi fost expusa radiatiilor in timp ce era insarcinata.

refugiat

Brandon Stanton, fotograful care a creat fenomenul numit Humans of New York, continua seria de reportaje din mijlocul refugiatilor cu o poveste cutremuaratoare.

unghii vopsite

Barbatii din Australia renunta la orgoliu pentru o campanie inedita. Acestia isi coloreaza unghiile pentru a atrage atentia asupra unui fenomen dramatic ce se intampla sub ochii tuturor, peste tot in lume.

hypermarket, supermarket, Romania - shutterstock

Plenul Senatului a adoptat, marti, o propunere legislativa prin care comerciantii de produse alimentare sunt obligati sa vanda o anumita cota de carne, fructe si legume produse in Romania.

Conferinta “ELE AU REUSIT” ajunge la Cluj-Napoca

12 femei antreprenor de succes isi dau intalnire la Cluj-Napoca, in cadrul celei de-a treia editii a conferintei Ele au reusit. Evenimentul, organizat de Elite Business Women, va avea loc luni, 19 octombrie, de la ora 18.00, la Centrul de Cultura Urbana

angajare social media

Senatul a adoptat o propunere legislativa prin care angajatorii ar putea primi de la buget o suma egala cu salariul de baza minim brut pentru fiecare tanar fara experienta pe care il angajeaza pe o perioada nedeterminata.

Ultimate Mudness - cursa cu obstacole si noroi de Ziua Armatei Romane la Cluj-Napoca

Asociatia Runsilvania si Batalionul 317 Cercetare Vladeasa organizeaza, pe 24 octombrie, in poligonul militar Someseni din Cluj-Napoca editia a treia Ultimate Mudness cursa cu obstacole si mult noroi. Evenimentul face parte din activitatile desfasurate