statusuri de frumusete

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Sa nu ma intrebi iubitul meu, In... 12 Frumusete …exterior, zambet …ex...
13 Ai aparut in viata mea ca o puterni... 14 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...
15 CAND MA UIT LA TN RAMAN BLOCAT CU F...

Stiri despre internet: caldura la birou

Aerul conditionat incinge atmosfera in companiile unde lucreaza laolalta femei, si barbati. Niciodata nu e setat la temperatura potrivita, iar angajatii se iau la cearta. Cercetatorii au o explicatie pentru acest fenomen.

electrician Enel monteaza un contor inteligent

Enel a inceput instalarea a peste 30.000 de contoare inteligente in Romania, prin intermediul companiilor locale de distributie a energiei electrice.

litoral

Pe litoral, dupa o noapte furtunoasa, marea a fost astazi cam agitata. Norocul iubitorilor de sporturi nautice care s-au intrecut in manuirea zmeelor deasupra valurilor.

concurs de bucatarie vegetariana Brasov

Pentru multi romani, carnea e nelipsita din menul zilnic. Bucatarii, de top sunt, insa, de parere ca .trebuie, sa gustam si preparate vegetariene.

seceta, lan de porumb

Caz fara precedent in Romania: agricultorii le-au declarat razboi meteorologilor. Suparati ca seceta le-a distrus culturile, reprezentantii Asociatiei Producatorilor Agricoli vor sa-i dea in judecata pe cei de la ANM.

apartament, piscina, Bucuresti

Romanii cu o situatie financiara extrem de buna care-si doresc o oaza de racoare chiar la ei acasa au posibilitatea sa isi cumpere apartamente cu piscina!

efecte calais

Imigratia a detronat criza economica si somajul in clasamentul problemelor de care se tem europenii, potrivit celui mai recent Eurobarometru.

bataie la o coada la alimentara in Venezuela FOTO AGERPRES

Venezuela este in pragul exploziei sociale, in conditiile in care haosul, jafurile si violentele sunt la ordinea zilei. Disperati ca nu mai pot procura nici produse de stricta necesitate, oamenii iau cu asalt orice magazin.

gradinita, ora de pictura

Indrumati copiii catre activitatile care ii atrag si lasati-i sa invete din greseli, spun specialistii. Doar asa cei mici vor veni cu placere la scoala si vor face performanta.

fotografie Humans of Brasv

Povestile oamenilor simpli de pe strada sunt transmise tuturor de cativa fotografi inimosi, care ne demonstreaza ca o imagine face cat o mie de cuvinte.