statusuri de gelozie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Spital - Adevarul

Delia, o fetita in varsta de 9 ani, a fost diagnosticata cu o forma rara de leucemie, in prezent fiind internata intr-o clinica din Germania.

Fuggerei

Intr-un oras din sudul Germaniei, un cartier pare inghetat in timp si nu doar datorita arhitecturii medievale, ci si a chiriilor care nu au mai fost modificate de mai bine de 500 de ani.

alerta maxima in belgia

Politia belgiana a lansat un raid in Avelais, un orasel aflat la sud de Bruxelles, legat de amintarile unui atac terorist, relateaza

judecatoare geanina terceanu

Victor Becali si judecatoarea Geanina Terceanu au ajuns joi dimineata in fata instantei supreme. Arestati preventiv de saptamana trecuta pentru dare si luare de mita, cei doi au constestat decizia Curtii de Apel.

anonymous

O grupare de hackeri afiliata celor de la Anonymous a spart un website al Statului Islamic si au inlocuit mesajele de propaganda jihadista cu reclame la...Viagra.

Petre Toba, interne

Inca un ministru de Interne este acuzat ca si-ar fi plagiat teza de doctorat. Dupa suspiciunile care au planat asupra lui Gabriel Oprea, si noul sef al Ministerului de Interne este acuzat ca ar fi ales calea cea mai simpla pentru a-si lua doctoratul.

Putin si Hollande dau mana

Franois Hollande merge joi la Moscova intr-o incercare de a apropia pozitiile rusa si americana privind Siria si lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic (SI), pe care vrea sa o atace printr-o coalitie largita, relateaza AFP.

politist de la Rutiera care da o amenda

Un proiect de lege aflat in Parlament va face posibila plata amenzilor oriunde, iar termenul de achitare al acestei creante va fi de 15 zile, fata de 48 de ore, in prezent.

amenintare SUA

Americanii celebreaza joi Ziua Recunostintei, iar pentru ca sarbatoarea sa decurga fara incidente neplacute, autoritatile au luat masuri stricte de securitate.

Eagles of death metal la Bataclan

Inca extrem de marcati de tragedia de la Paris, membrii trupei americane Eagles Of Death Metal povestesc pentru prima oara clipele de groaza pe care le-au trait, alaturi de sutele de fani care venisera sa ii vada la concertul din sala Bataclan.