statusuri de gruz

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Petre Toba, interne

Inca un ministru de Interne este acuzat ca si-ar fi plagiat teza de doctorat. Dupa suspiciunile care au planat asupra lui Gabriel Oprea, si noul sef al Ministerului de Interne este acuzat ca ar fi ales calea cea mai simpla pentru a-si lua doctoratul.

Putin si Hollande dau mana

Franois Hollande merge joi la Moscova intr-o incercare de a apropia pozitiile rusa si americana privind Siria si lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic (SI), pe care vrea sa o atace printr-o coalitie largita, relateaza AFP.

politist de la Rutiera care da o amenda

Un proiect de lege aflat in Parlament va face posibila plata amenzilor oriunde, iar termenul de achitare al acestei creante va fi de 15 zile, fata de 48 de ore, in prezent.

amenintare SUA

Americanii celebreaza joi Ziua Recunostintei, iar pentru ca sarbatoarea sa decurga fara incidente neplacute, autoritatile au luat masuri stricte de securitate.

Eagles of death metal la Bataclan

Inca extrem de marcati de tragedia de la Paris, membrii trupei americane Eagles Of Death Metal povestesc pentru prima oara clipele de groaza pe care le-au trait, alaturi de sutele de fani care venisera sa ii vada la concertul din sala Bataclan.

inec somes

Cadavrul gasit miercuri plutind in apa raului Somes, in Cluj, a fost identificat de politisti. Este vorba de o femeie de 60 de ani, care locuia in Cluj-Napoca.

Copil disparut Constanta

Alerta in Constanta, dupa ce un copil de 13 ani a disparut miercuri seara de acasa, iar ultimul mesaj lasat mamei lui a declansat o ampla actiune de cautare.

profesor Iasi

Moartea profesorului de 47 de ani din Iasi, care s-a sinucis miercuri seara, chiar in cabinetul in care lucra, continua sa fie invaluita in mister. Colegii si studentii dascalului sunt socati si nu-si explica cum s-a ajuns la aceasta tragedie.

Andrei Galut

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, dupa ce a fost ranit grav in incendiul din Clubul Colectiv, a avut cateva momente de constienta in care a vorbit cu mama sa.

Italia

Daca un cent se duce in securitata, un altul se va duce inspre cultura. Aceasta este pozitia adoptata de catre guvernul italian in lupta impotriva Statului Islamic.