statusuri de gruz

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: rebeli siria

SUA vor schimba programul de sprijin pentru gruparile siriene rebele in lupta impotriva Statului Islamic si se vor concentra pe furnizarea de echipamente si arme, a afirmat un responsabil american al Ministerului Apararii.

cod galben, ploi

Luati-va toate masurile, daca aveti de gand sa plecati la drum. Urmeaza patru zile de ploi, vant si frig in intreaga tara. Asa ca, daca nu e o urgenta, mai bine amanati plecarea.

adolescenta tanzania

O adolescenta din Tanzania a trecut printr-o experienta cumplita. Banditii au intrat peste ea in propria casa si i-au taiat un picior si degete de la o mana.

solar

Fetele care nu au implinit 18 ani nu vor mai avea voie la solar. Nici persoanele care au tenul foarte deschis nu vor mai fi primite in studiourile de bronzare artificiala.

cinci dimineata

Trezirea dis de dimineata poate face minuni in programul zilnic dar si in vietile celor care nu lenevesc in pat. Mii de romani sunt adeptii unei noi tendinte: desteptarea la 5 dimineata.

Volkswagen, Dieselgate

Seful filialei Volkswagen din Statele Unite a prezentat scuze sincere Congresului, pentru instalarea softului care inseala testele de poluare pentru masinile diesel. A fost, insa, pus la zid, in cursul audierilor.

antrenor handbal

Antrenorul de handbal din Bucuresti, acuzat ca si-a violat elevele timp de doi ani, a fost trimis in judecata pentru 27 de infractiuni sexuale.

zilieri

Zilierii au ajuns in aceasta perioada sa fie cei mai ravnita forta de munca de pe piata. Dar, pe cat sunt de cautati, pe atat sunt de greu de gasit.

copil, volan

Un copil de 14 ani a fost filmat chiar de mama lui in timp ce conducea o masina pe un drum judetean din Ilfov, supravegheat din dreapta de unchiul sau.

Liviu Dragnea - stiri

Social-democratii se pregatesc de alegeri. Decizia este insa mai mult una formala, din moment ce presedintele interimar, Liviu Dragnea, este candidat unic.