statusuri de gruz

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: nicole barr

O fetita de 12 ani din Marea Britanie are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking si Albert Einstein, conform rezultatelor obtine in urma unui astfel de test.

lenny kravitz getty

Lenny Kravitz le-a oferit fanilor sai din Stockholm un concert de neuitat, luni seara. In timpul primului cantec, artistul plin de energie a facut o miscare prin care si-a rupt pantalonii si si-a lasat la vedere partile intime.

hotnews

Cine vrea sa-si testeze viteza de internet fix sau mobil si intra pe Netograf, aplicatia oficiala pentru testarea calitatii serviciilor de internet din Romania, va vedea ca aplicatia ii afiseaza automat IP-ul, orasul, browserul, sistemul de operare.

hotnews

Cu un top 5 al cartilor de citit vara asta, criticul si istoricul literar Dan C. Mihailescu ne spune care sunt cartile pe care ni le recomanda, dar si ce citeste zilele acestea.

iran

Un val de canicula afecteaza tarile din Orientul Mijlociu, unde s-au inregistrat temperaturi extrem de ridicate in ultima saptamana. Cea mai grava situatie se inregistreaza in Iran, acolo unde indicele de caldura resimtit de oameni a fost de 73 de grade.

Drake

O petrecere organizata la Toronto de rapperul canadian Drake s-a terminat marti cu un schimb de focuri soldat cu doi morti si trei raniti, a anuntat politia locala, citata de AFP.

emoticon, Catalina Ponor

In Octombrie, gimnastele Romaniei merg dupa medalii ca la Campionatele Mondiale de Gimnastica. In timpul pregatirilor insa, fetele gasesc timp si pentru fani.

corturi - stiri

De dragul naturii, din spirit de aventura ori fortati de criza financiara, multi romani porniti in vacanta renunta la hotel, in favoarea cortului.

medicina, papusa inteligenta

Un nou proiect cu finantare europeana le da o sansa nesperata studentilor medicinisti de exceptie.

crestere consum

Romanii au dat la iama la cumparaturi, cel putin pe hartie. Consumul de alimente a crescut fulminant in luna iunie, arata datele oficiale.