statusuri de nervi

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: macelar care taie o pulpa de porc in strada

Politica agresiva a presedintelui rus are consecinte neasteptate asupra agriculturii noastre, iar faptul ca facem parte dinUE a agravat unele dintre aceste probleme.

loto 6/49, loterie

LOTO 6/49. Duminica, 14 februarie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

iPhone

Cei care vor sa vada cum era viata in anii 70, cand nu existau telefoane mobile, pot sa o faca setand data iPhone-ului pentru 1 ianuarie 1970. Acest lucru va face gadgetul sa se blocheze si sa nu mai poata fi folosit.

Afacere romani Italia

In Italia, tara cu o gastronomie de faima mondiala, bucataria romaneasca ii cucereste pe localnici si ii convinge sa-si deschida portofelele.

MAdalina Ghenea la San Remo

O rochie senzationala, creatie a designerului Cristina Savulescu, i-a facut pe italieni s-o compare pe Madalina Ghenea cu o lebada.

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias asteapta cu nerabdare sa se intoarca in Romania pentru un concert in luna mai. Dar pana atunci a vorbit despre iubirile vietii: lui muzica si frumoasa Ana Kournikova.

accident Italia

Un roman de 38 de ani, tata a trei copii, a murit carbonizat in masina lui in Italia

aznavour esca

Daca exista cineva care a celebrat dragostea in fiecare zi, nu doar de 14 Februarie, cu siguranta acesta este Charles Aznavour.

cursuri bunici

Niciodata nu e prea tarziu sa inveti lucruri utile, ne spun mai multe bunici, care merg la cursuri moderne de crestere, a nepotilor. Desi au experienta in materie doamnele au fost incantate sa afle noi metode de a linisti copiii.

carii la dinti

Patru din zece copii au carii la dintii definitivi si aproape 90% dintre ele nu mai pot fi tratate. Sunt rezultate ingrijoratoare care arata ca NU stam bine nici la igiena, nici la preventie.