statusuri de nervi

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Daciana, Victor Ponta - agerpres

Victor Ponta i-a delegat atributiile de premier lui Gabriel Oprea si a plecat in vacanta de vara. Potrivit unor surse politice, premierul se va relaxa la Miami in Statele Unite, vreme de doua saptamani, alaturi de sotie si de cei doi copii.

Pele

O reusita fantastica a lui Pele din 1959 a fost recreata digital - asta pentru ca la meciul dintre Santos si Juventus de acum 55 de ani nu au existat camere!

Android - GETTY

Telefoanele care functioneaza cu sistemul de operare Android pot fi infectate cu un virus printr-un simplu SMS cu o poza, avertizeaza specialistii care au descoperit bresa de securitate.

ANPC centru Brasov

Daca locuiti in centrul tarii si vreti sa va plangeti de ceva la protectia consumatorului, luati-va gandul. Institutia nu poate fi contactata nici la telefon, nici prin email.

insule de nisip pe Dunare din cauza secetei

Nivelul Dunarii a scazut atat de mult in ultimele saptamani incat se apropie de cele mai reduse cote si debite masurate vreodata.

Veronika

Este mobilizare incredibila pe retelele de socializare, pentru gasirea unei tinere de 21 de ani, din Bihor. Veronika a plecat de acasa, din Oradea, in urma cu 6 zile, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic despre ea.

frauda bac

Examenul de bacalaureat a trecut demult, dar anchetele de frauda sunt in plina desfasurare. La Ploiesti, o eleva campioana nationala la atletism si un inspector scolar sunt acuzati de fals, uz de fals si abuz in serviciu.

tata

Un tata din judetul Cluj care isi creste singur cei 5 copii se gandeste cu groaza la momentul in care vor incepe scoala si nu ii va putea imbraca si incalta. Si nici bani de rechizite nu va avea.

pelerinja la Manastirea Prislop, la mormantul lui Arsenie Boca

Comertul generat de pelerinajele la Manastirea Prislop a atras atentia autoritatilor, care vor acum sa il fiscalizeze.

ponta - iohannis, agerpres

Romania are nevoie de relaxare fiscala, insa conteaza foarte mult maniera in care se realizeaza aceasta, iar pentru consolidarea performantelor recente politicile fiscal-bugetare trebuie sa fie sustenabile, a fost mesajul transmis miercuri de Iohannis.