statusuri de smecherie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Alin Cocos

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a recunoscut toate acuzatiile care i se aduc in dosarul ANRP, intr-o declaratie pe care a dat-o vineri in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

atac Arizona

Un nou atac armat a avut loc in SUA, intr-un campus universitar din Arizona de Nord. O persoana a murit si alter trei sunt ranite, conform informatiilor aparute in presa straina.

Ashley VanPevenage

O studenta a trecut printr-o experienta extrem de neplacuta cand fotografia ei e devenit un meme si a fost distribuita de zeci de mii de ori pe retelele de socializare.

klaus iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Monica Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat ca a castigat pe fond procesul cu Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), institutie care anul trecut i-a confiscat 291.415 lei din donatiile primite in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Dj droguri

Mai multi DJ din diverse cluburi din Cluj Napoca au fost ridicati de trupele speciale, cu suspiciunea ca faceau trafic de droguri de mare risc.

cover trenuri Gara de Nord CFr

Traficul feroviar se desfasoara cu dificultate, vineri la pranz, in Gara de Nord din cauza unor deranjamente electrice.

accident barca

Cinci turisti din Hunedoara si un barcagiu din Tulcea au trait o spaima cumplita, cand salupa cu care mergeau de la Chilia spre Tulcea a lovit o nava de marfa - stationata pe canalul navigabil si nesemnalizata.

Buldozerul - Daily Mail

Unul dintre cei mai sangerosi membri ai gruparii teroriste Statul Islamic este un barbat care are aproximativ 130 de kilograme si care este poreclict ... Buldozerul.

Cuvioasa Parascheva

Vineri este oficial prima zi de pelerinaj la racla Cuvioasei Parascheva de la Iasi. Sicriul din argint cu moastele sfintei ocrotitoare a Moldovei va fi scos din catedrala seara, la ora 20:00.