statusuri de tradare

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 12 Fiecare cadere ma face mai putermik...
13 Fiecre cadere ma face mai tare..Fie...

Stiri despre internet: hotnews

Videoclipul de mai jos este o simulare facuta cu ajutorul doctorului Taylor Hays, director al Centrului Dependentilor de Nicotina din cadrul Clinicii Mayo, organizatie non-profit situata in Minnesota, S.U.A., si a unui make-up artist.

hotnews

In videoclipul de mai jos, produs de echipa ASAP Science, sunt prezentate 9 tehnici, testate stiintific, care ne invata cum sa studiem eficient si sa ne organizam timpul alocat studiului pentru a ne imbunatati performantele.

angel merkel

Tanara refugiata palestiniana, care in luna iulie a izbucnit in lacrimi in fata Angelei Merkel pentru ca i-a fost respinsa cererea de azil, a primit in cele din urma permisiunea de a ramane in Germania din ratiuni umanitare.

polio

Criza fara precedent a refugiatilor pune in garda Organizatia Mondiala a Sanatatii. Riscul ca acestia sa se imbolnaveasca este urias, in conditiile in care stau ingramaditi in mijloace de transport si prin gari, fara posibilitatea de a se spala.

Traian Basescu - AGERPRES

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o emisiune televizata, ca in Romania poate sa aiba loc oricand un act terorist, cu referire la valul de imigranti cu care se confrunta Europa.

constructii

Vazute de sus, Capitala si marile orase ale tarii par un furnicar de macarale. Constructiile de locuinte au crescut anul acesta cu 20 la suta fata de anul trecut.

politist minora

Un tanar politist din Racari, Dambovita, isi face de rusine familia si colegii. El a fost arestat, dupa ce luni in sir, s-a iubit cu o copila, de 13 ani, din vecini.

inel

Faptul ca milionara Paris Hilston este din cale-afara de norocoasa, a fost confirmat de o intamplare petrecuta in Polonia.

filarmonica din berlin

Filarmonica din Berlin cea mai importanta din intreaga lume, a facut 4000 de romani sa vibreze. ''A fost un concert magistral, aproape de perfectiune, au spus cei mai multi dintre spectatori, prezenti joi seara la ''Sala Palatului''.

exercitiu

Ministerul Apararii va incepe saptamana viitoare cel mai amplu exercitiu militar de pana acum, care se va desfasura in toate orasele mari din Romania. Oficialii vorbesc despre simulare unei posibile situatii de razboi.