statusuri de tradare

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 12 Fiecare cadere ma face mai putermik...
13 Fiecre cadere ma face mai tare..Fie...

Stiri despre internet: hollande - putin

Francois Hollande a lansat joi un apel la crearea unei mari coalitii impotriva gruparii Statul Islamic, cu prilejul unei intrevederi la Moscova cu omologul sau rus Vladimir Putin, care s-a declarat gata sa coopereze in Siria, relateaza AFP

hotnews

Persoanele care sunt direct expuse comportamentului grosolan al celorlalti, fie ca sunt tinta sau martorul unor astfel de manifestari, imprumuta gesturi nepoliticoase si tind sa se poate la fel.

hotnews

Otis Johnson, un american in varsta de 69 de ani, a fost eliberat recent dupa 44 de ani petrecuti in spatele gratiilor pentru tentativa de omor la adresa unui ofiter de politie.

Ungaria gard

Guvernul ungar este gata sa ridice un gard si la granita cu Romania, a declarat joi Janos Lazar, seful de cabinet al premierului Ungariei.

arestari Berlin

Doi islamisti au fost arestati joi la Berlin de unitati de comando ale politiei, in contextul in care media a relatat informatii conform carora s-ar pregati un atentat, relateaza DPA, AFP si Reuters, citand un purtator de cuvant al politiei.

romani hoti

Opt romani au fost arestati in Italia pentru jefuirea unui magazin de bijuterii din centrul orasului Milano.

crima Massachusssets

Americanii urmaresc infiorati procesul intr-un caz de crima cu circumstante agravante. Un baiat de numai 14 ani, din Massachusssets, si-a violat si ucis profesora de matematica.

Teatrul Nottara

Primaria Capitalei a decis ca o parte din piesele Teatrului Nottara sa se joace in sala ARCUB, dupa ce Klaus Iohannis le-a oferit actorilor sala de spectacole de la Palatul Cotroceni.

defrisari, Romania

Comisia Europeana a cerut Romaniei un raport de urgenta, in care sa prezinte ce masuri a luat ca sa opreasca jaful din paduri. Ministerul Mediului trebuie sa trimita toate datele la Bruxelles pana saptamana viitoare.

ANAF, avertisment

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a lansat joi un avertisment prin anunta aparitia unui site fals, care cere in numele Fiscului date personale, inclusiv numarul cardului bancar, in vederea restituirii unei presupuse taxe.