statusuri de tradare

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 12 Fiecare cadere ma face mai putermik...
13 Fiecre cadere ma face mai tare..Fie...

Stiri despre internet: racheta coreea de nord

Consiliul de securitate al ONU se reuneste de urgenta duminica, dupa ce Coreea de nord a lansat o racheta cu raza lunga de actiune.

masina de politie

O femeie a murit si alte patru persoane au fost ranite, sambata seara, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-o rapa de la marginea DN 12 A, intre localitatile Lunca de Sus si Frumoasa.

stiri

Glume si bancuri cu tenta sexuala, comentarii deocheate, apelative umilitoare precum papusa si chiar ciupituri ori atingeri nedorite.

casa Joel Weber

Joel Weber a devenit faimos dupa ce a reusit sa-si construiasca o casa unica de unul singur, in loc sa stea in chirie, ca orice alt tanar de varsta lui.

voluntariat

Intr-o lume a vitezei, in care nu mai au repere, iar sistemul scolar nu le indeplineste nevoile, din ce in ce mai multi adolescenti aleg sa faca voluntariat.

caine

In Brazilia toata lumea rade, canta si danseaza. Febra carnavalului de la Rio i-a cuprins inclusiv pe catei. Unul dintre ei a fost filmat in timp ce se misca fantastic pe ritmuri de samba, alaturi de un baietel.

catei

A mai ramas doar o zi pana la finala campionatului de fotbal american SuperBowl, care se va desfasura in California. Evenimentul va prilejui si in acest an un spectacol al celor mai scumpe reclame difuzate de televiziune.

iahturi

Spargeti monotonia unui weekend de iarna cu un drum pana pe litoral. Pastrati in bagaje costumul de schi, dar pregatiti-va pentru o experienta unica, mai ales ca proprietarii de iahturi organizeaza excursii pe mare.

mizerie

Odata cu topirea zapezii, Bucurestiul se arata in toata splendoarea plin de noroi, resturi alimentare si dejectii de animale.Responsabili pentru aceasta imensa lada de gunoi sunt in primul rand oamenii.

rochie de mireasa

In loc sa le lase sa se demodeze si sa se ingalbeneasca sau, mai rau, sa le distruga conform traditiei trash the dress, cateva tinere inimoase isi doneaza rochiile de mireasa celor care au mare nevoie de un astfel de cadou.