statusuri de veselie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Raed Arafat

Dacian Ciolos a declarat, joi, ca ISU are nevoie de o restructurare si ca doreste sa vada mai intai analiza pe care o va prezenta Raed Arafat pe aceasta tema inainte de a lua o decizie.

zapada, ninsoare

Iarna nu glumeste - a venit cu zapada din plin in 10 judete din tara, aflate sub cod galben, si deja a creat conditiile propice sa ninga si cu probleme. Utilajele au curatat asfaltul, dar vantul a spulberat omatul la loc.

Crinuta Dumitrean - Agerpres

Crinuta Dumitrean - fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor si presedinte al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor - a fost retinuta joi seara pentru 24 de ore.

lapovita si ninsoare

Vineri, in Moldova, vor fi lapovite si ninsori, in Dobrogea va ploua. Din a doua parte a zilei va ploua in sudul Banatului, in Oltenia si in Muntenia. Vantul se va inteti in sudul tarii si pe crestele montane.

horoscop, zodii

Horoscop zilnic, 27 noiembrie 2015, prezentat de Neti Sandu. O zi lejera. O sa ne putem vedea de treburile de serviciu ca sa fim cu inima impacata din punct de vedere al constiintei profesionale.

Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a precizat joi seara ca le-a solicitat ministrilor sa faca evaluari in privinta secretarilor de stat iar cei care nu au performat sau nu au viziuni compatibile cu ale ministrilor vor fi schimbati din functie.

Mali atac

Doi suspecti cu legaturi cu atacul terorist de la 20 noiembrie de la hotelul Radisson din Bamako au fost arestati joi de fortele speciale din Mali, au indicat surse locale din domeniul securitatii citate de AFP.

hollande - putin

Francois Hollande a lansat joi un apel la crearea unei mari coalitii impotriva gruparii Statul Islamic, cu prilejul unei intrevederi la Moscova cu omologul sau rus Vladimir Putin, care s-a declarat gata sa coopereze in Siria, relateaza AFP

hotnews

Persoanele care sunt direct expuse comportamentului grosolan al celorlalti, fie ca sunt tinta sau martorul unor astfel de manifestari, imprumuta gesturi nepoliticoase si tind sa se poate la fel.

hotnews

Otis Johnson, un american in varsta de 69 de ani, a fost eliberat recent dupa 44 de ani petrecuti in spatele gratiilor pentru tentativa de omor la adresa unui ofiter de politie.