statusuri de veselie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Toaleta din gradina

Doua fetite gemene au fost gasite moarte in toaleta unei case din comuna vranceana Ruginesti, la scurt timp dupa ce mama lor se internase la Spitalul de Urgenta din Focsani, unde medicii i-au sesizat pe politisti.

ratonul Pumpkin

A fost odata un raton care se credea caine.

rovinieta

Sistemul de emitere a rovinietelor a picat miercuri dimineata la una dintre cele mai mari retele de benzinarii din Romania. Mii de soferi s-au trezit ca nu pot achita taxa de drum, riscand o amenda in urmatoarele 6 luni.

tratament hepatita C

Pastile luate la ora fixa, in timpul mesei, cutiile si foliile goale verificate lunar de medic, iar fara acordul specialistului remediile naturiste si ceaiurile sunt strict interzise.

tichete copii gradinita

In ideea ca si copiii saraci vor merge la gradinita, alesii au votat miercuri o lege prin care le ofera acestora tichete de cel putin 50 de lei.

Accident autostrada

Accident ingrozitor pe Autostrada Soarelui. Un TIR a spulberat o echipa de muncitori care lucra la reabilitarea drumului, iar unul dintre cei trei muncitori a murit din cauza ranilor extrem de grave.

fotograf oceane

Dr. Enric Sala lucra ca biolog marin si se chinuia sa atraga atentia asupra pericolelor la care sunt supuse ecosistemele marine. Insa a realizat in scurt timp ca trebuie sa faca mai mult in acest sens.

cover bombe radiologice

Bombe radiologice, pentru Statul Islamic, erau disponibile chiar la granitele Romaniei. In Republica Moldova, fostii KGB-isti cauta cu disperare reprezentanti ai ISIS si Al Qaeda, ca sa le vanda uraniu si cesiu radioactiv.

Bruno Roche

Francezul Bruno Roche, fostul director al Apa Nova Bucuresti, pus miercuri sub control judiciar, e suspectat ca a aprobat plati in valoare de zeci de milioane de lei catre firme controlate de Ovidiu Semenescu, Costin Berevoianu si Vlad Moisescu.

pasarela China

Turistii care se plimbau pe o pasarela construita din sticla pe muntele Yuntai, in provincia chineza Henan, la o inaltime de circa 1.000 de metri, au intrat in panica la observarea unor crapaturi ale acesteia, relateaza miercuri presa locala.