statusuri de zdrente

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: tren

Guvernul polonez i-a avertizat joi pe cautatorii de comori ca trenul nazist care a fost descoperit langa un oras din sud-vestul tarii ar putea fi minat si ar putea contine materiale periculoase, scrie AFP.

hotnews

Intr-un clip publicat pe canalul de youtube ASAP Science, sunt prezentate cantitatile potential letale ale consumului de cafea, alcool, marijuana, apa, sare, cirese, ciocolata si ale altor alimente.

asigurat astra

A doua zi dupa ce a aflat ca i s-a cerut falimentul, societatea Astra Asigurari a anuntat toate service-urile auto ca NU va mai plati nici o reparatie pentru clientii sai.

teroristi

Un tanar de 17 ani din statul american Virginia a fost condamnat vineri la 11 ani si patru luni de inchisoare pentru sprijin material fata de jihadisti ai gruparii Statul Islamic, relateaza Agerpres.

cover imigranti

Europa este sufocata de refugiati sirieni, libieni, afgani ori africani. 300.000, numai de la inceputul acestui an.

asigurat astra

A doua zi dupa ce a aflat ca i s-a cerut falimentul, societatea Astra Asigurari a anuntat toate service-urile auto ca NU va mai plati nici o reparatie pentru clientii sai.

concediu romani

Vacanta ramane doar un vis pentru mai bine de trei sferturi dintre romani, dupa cum arata un studiu recent. 7 din 10 romani spun ca nu au fost inca in concediu.

vinuri

Romania are vinuri de cinci stele, spun 8 dintre cei mai importanti maestri ai vinului din lume, care in aceste zile s-au aflat in Transilvania pentru a selecta cele mai bune licori din Romania si Moldova.

Vocea Romaniei

Cele mai bune voci vor rasuna din nou in toata Romania din 18 septembrie, cand la PRO TV se intoarce Vocea Romaniei. Tudor Chirila, Loredana, Smiley si Marius Moga si-au format deja echipele, iar concurentii se lupta sa ramana in competitie.

dinner in the sky

Cei care iubesc povestile Bucurestiului interbelic, mancarea si vinurile bune, dar mai ales inaltimea, sunt asteptati in acest weekend sa ia parte la o experienta unica: dinner in the sky.