statusuri despre invidie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 As vrea sa te răsfăț, sa te iube... 12 am invatat multe lucruri despre tn:...
13 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: scoala virtuala

Copiii dintr-un sat din Cluj, care au profesori de specialitate doar la cateva materii, se pregatesc sa invete limba engleza direct de la profesori de la Facultatea de Litere, prin lectii virtuale.

meditatie

De mai bine de un an, o data pe saptamana Benjamin Bennett isi pregateste camera video si se aseaza in pozitie de meditatie, inregistrandu-se zambind.

muncitori

Zilierii au ajuns in aceasta perioada sa fie cei mai ravnita forta de munca de pe piata. Dar, pe cat sunt de cautati, pe atat sunt de greu de gasit.

Michelle Phan

Michelle Phan este, probabil, cea mai cunoscuta bloggerita de make-up de pe Youtube. A inceput fara niciun fel de asteptari, insa a ajuns milionara in dolari si un make-up artist celebru in toata lumea.

rebeli siria

SUA vor schimba programul de sprijin pentru gruparile siriene rebele in lupta impotriva Statului Islamic si se vor concentra pe furnizarea de echipamente si arme, a afirmat un responsabil american al Ministerului Apararii.

cod galben, ploi

Luati-va toate masurile, daca aveti de gand sa plecati la drum. Urmeaza patru zile de ploi, vant si frig in intreaga tara. Asa ca, daca nu e o urgenta, mai bine amanati plecarea.

adolescenta tanzania

O adolescenta din Tanzania a trecut printr-o experienta cumplita. Banditii au intrat peste ea in propria casa si i-au taiat un picior si degete de la o mana.

solar

Fetele care nu au implinit 18 ani nu vor mai avea voie la solar. Nici persoanele care au tenul foarte deschis nu vor mai fi primite in studiourile de bronzare artificiala.

cinci dimineata

Trezirea dis de dimineata poate face minuni in programul zilnic dar si in vietile celor care nu lenevesc in pat. Mii de romani sunt adeptii unei noi tendinte: desteptarea la 5 dimineata.

Volkswagen, Dieselgate

Seful filialei Volkswagen din Statele Unite a prezentat scuze sincere Congresului, pentru instalarea softului care inseala testele de poluare pentru masinile diesel. A fost, insa, pus la zid, in cursul audierilor.