statusuri despre moarte

1 Fiecare cuvant e o speranta in plus... 2 Cica era odata un gaozar plictisit ...
3 Nici de moarte nu am teama, stie lu... 4 O cearta este o intrecere in care f...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
7 Bea suc de fructe, Suc de fructe ... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Catalogul celor mai noi tendinte in...
13 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 14 As vrea sa te răsfăț, sa te iube...
15 am invatat multe lucruri despre tn:... 16 Am pile la cimitir….imi reglez mo...
17 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 18 In rai fara tine e moarte e gheata,...
19 afara ninge linistit in casa arde s... 20 Scriu C...
21 A iubi inseamna a suferi,dar cum to...

Stiri despre internet: Victor Ponta declaratii la Guvern

Romania a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului JAI de saptamana aceasta a punctului privind intrarea tarii noastre in Schengen, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

Mark Zuckerberg

Fondatorul retelei de socializare a anuntat luni, pe pagina sa, ca va lansa primul satelit in spatiu, menit sa livreze internet catre regiunile defavorizate de pe planeta.

codul muncii

Sporuri duble pentru zilele si orele suplimentare, un nou contract colectiv de munca national si obiective de performanta negociate de patroni cu sindicatele.

microcar

N-a mai ramas nimic dintr-o masina care a luat foc in Galati. Vehiculul - de tip microcar - era construit doar din materiale inflamabile, asa ca a ars complet dupa ce a fost cuprins de o valvataie puternica.

cersetori Finlanda

Romanii cu mana intinsa au ajuns si in tinuturile lui Mos Craciun. Nordul Finlandei e impanzit de cersetori, iar la Helsinki castiga teren bandele de hoti.

San Francisco

O organizatie non-profit din San Francisco a pus in practica o solutie mai putin obisnuita prin care oamenii fara adapost se pot ingriji de igiena personala si sanatate, conform canalului de youtube The Young Turks.

gripa

In videoclipul de mai jos este ilustrat procesul ce are loc in momentul in care virusul gripal patrunde din mediul inconjurator in organism, raspandindu-se in milioane de celule.

Echipa Nationala a Romaniei

Meciul dintre naţionalele Romniei şi Finlandei, programat joi, pe Arena Naţională din Bucureşti, n preliminariile EURO 2016, se va disputa cu spectatori, a anunţat, luni, Federaţia Romnă de Fotbal.

Copenhaga

Danemarca a anuntat luni introducerea unor conditii mai stricte pentru dobandirea cetateniei, la o luna dupa ce a redus prestatiile sociale acordate solicitantilor de azil, informeaza AFP.

porumbel

Interventie la inaltime a pompierilor din Tecuci, judetul Galati, pentru salvarea unui... porumbel. Pasarea se prinsese in jgheabul de la acoperisul unei scoli si de aproape doua zile se chinuia sa se elibereze.