statusuri hip hop

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 Ma trezesc cu tine-n gand adorm la ...
3 O cearta este o intrecere in care f... 4 Intrebare: Unde se afla punctul G l...
5 Intrebare: Unde se afla punctul G l... 6 ” Iubire inseamna sa sculptezi in...
7 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 8 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Catalogul celor mai noi tendinte in... 12 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
13 Catalogul celor mai noi tendinte in... 14 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
15 Sa nu ma intrebi iubitul meu, In... 16 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...
17 Scriu C... 18 A iubi inseamna a suferi,dar cum to...
19 Wonderfull great site
Stiri despre internet: grumpy dog

Patrupedul are o armata de admiratori pe retelele de socializare. Totusi, in ciuda minei posomorate, Earl este foarte jucaus si afectuos, spun incantati stapanii lui.

statiune

Gazdele de la mare au devenit prieteni pentru multi turisti, care aleg sa revina in vacanta in acelasi loc, an de an.

Accident - STIRI

Doi tineri de 21 si 25 de ani din localitatea Pesac, judetul Timis, au murit striviti intre doua autoturisme parcate, pe care un prieten de-al lor le-a lovit cu putere in timpul unor drifturi periculoase.

injunghiati

Un barbat de 47 de ani din judetul Botosani a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost lovit de mai multe ori cu cutitul de un consatean.

Untold - STIRI

Petrecerea a continuat vineri seara la Cluj. In cea de-a doua seara a Festivalului Untold, peste 150.000 de oameni au dansat pe ritmurile muzicii electronice.

Politisti audiati - STIRI

8 politisti de la circulatie, printre care si adjunctul Brigazii Rutiere Bucuresti, au dat explicatii toata noaptea in fata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1. Ei sunt banuiti ca au incercat sa ascunda urmele unui accident rutier.

Ebola - AGERPRES

Un vaccin experimental contra virusului febrei hemoragice Ebola s-a dovedit a fi 100 % eficient in cursul testelor efectuate pe 4.000 de persoane din Guineea.

Iulian Mincu

Fostul ministru al Sanatatii Iulian Mincu a murit vineri, la varsta de 88 de ani, au declarat pentru AGERPRES surse medicale din Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice Prof. dr. N. Paulescu.

Jada Pinkett Smith, Will Smith

Will Smith si Jada Pinkett Smith ar fi pe punctul sa se desparta, iar actele ar fi deja pregatite, potrivit National Enquirer. S-au saturat sa joace teatru, iar fericirea lor conjugala nu e decat de fatada, a declarat o sursa mentionata de 7sur7.be.

autobuz ratb - stiri

RATB solicita CGMB cresterea tarifului pentru o calatorie de la 1,3 la 2 lei si a pretului abonamentului lunar cu 20%, precum si acordarea gratuitatii doar pentru pensionarii a caror pensie nu depaseste 1.500 de lei, in anumite intervale orare.