statusuri in engleza traduse si in romana

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: imigranti

Uniunea Europeana si Turcia au ajuns la un acord de principiu privind un plan de actiune ce vizeaza oprirea afluxului de imigranti catre Europa, a relatat duminica publicatia germana Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, citata de AFP.

vodca

Un barbat, impreuna cu prietenii sai, a vrut sa se distreze pe cinste, intr-un bar din Suedia. A si reusit, insa nota de plata finala i-a si golit buzunarele.

rechin canapea

O rasa de rechin, care arata de-a dreptul monstruos, a fost descoperita in largul coastei scotiene.

Bashar al-Assad

Presedintele sirian, Bashar Al-Assad, a avertizat duminica in legatura cu distrugerea regiunii Orientului Mijlociu in caz de esec al coalitiei Rusiei si a aliatilor sai impotriva ''grupurilor teroriste'' in tara sa, relateaza AFP.

ma scoare din pepeni

A fi capabil sa vorbesti o limba straina este un lucru, dar sa si o intelegi este alta. Doar pentru ca poti vorbi o alta limba nu inseamna ca stii tot timpul si despre ce vorbeste cealalta persoana.

Keira Knightley

Actrita Keira Knightley si-a facut debutul pe Broadway, dar un fan a reusit sa fure toata atentia cu gestul sau.

unghii cartea recordurilor

Shridhar Chillal, un barbat de 78 de ani din India, a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind barbatul cu cele mai lungi unghii de la mana din lume.

imigranti din Africa interceptati de Paza de Coasta din Italia

Aproape 200 de imigranti din Maghreb si Africa Subsahariana care incercau sa ajunga in Spania la bordul unor ambarcatiuni precare au fost salvati in cursul noptii de sambata spre duminica, au anuntat serviciile spaniole de salvare.

Josie Cunningham

Josie Cunningham, o tanara din Marea Britanie care doreste cu disperare sa devina faimoasa, a recunoscut ca a facut un avort ca sa poate sa-si opereze nasul.

drona

Bart Jansen este un artist danez care a ajuns in atentia presei in ziua in care si-a transformat pisica moarta in drona. Si nu s-a oprit aici.