statusuri in engleza traduse si in romana

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: hotnews

Lacomie, tradare, frauda si activitati criminale. Acesti castigatori la loto nu au stiut cum sa isi valorifice norocul si au ajuns sa piarda totul.

hotnews

Trenul nazist care va fi scos la suprafata in Polonia va reprezenta una dintre uimitoarele descoperiri ale deceniului fiindca in el se afla comori crezute pierdute.

urma Yeti

Un baiat de 12 ani spune ca a descoperit inca o dovada ca Yeti exista, dupa ce a gasit in padure urma unui picior urias.

grecia imigranti

Getty Images a publicat o imagine tragicomica cu un grup de imigranti pakistanezi, ajunsi in insula Kos din Grecia.

Octavian Bitu - facebook

Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv National - Sala Polivalenta din Bucuresti, a fost retinut marti de procurorii DNA, fiind acuzat de savarsirea infractiunilor de santaj si luare de mita.

siret

Cautari disperate in judetul Bacau, pe raul Siret, dupa ce un baiat de 14 ani si un barbat de 35 de ani care au intrat in apa sa se racoreasca au fost luati de curenti si au disparut.

vladimir putin

Vladimir Putin a incaltat patinele pentru a disputa un meci in compania unor legende ale hocheiului rus, marti, in statiunea Soci de pe tarmul Marii Negre.

student

Primele saptamani de facultate pot fi o perioada destul de grea pentru unii studenti, insa nu se stie niciodata de unde poate veni un mic ajutor.

taxa

Daca ati platit o taxa auto la inmatricularea masinii, intre anii 2007 si 2013, va puteti recupera banii fara sa mai mergeti in instanta. O hotarare de guvern in acest sens a fost publicata deja, in Monitorul Oficial.

dependent Australia

Un adolescent dependent de droguri, care a fost inchis intr-o cusca metalica de mama lui, ii apararea acesteia spunand ca doar in felul acesta poate sta departe de stupefiante.