statusuri in limba rusa

1 Ai fost alaturi de mine cand m`am i... 2 Cica era odata un gaozar plictisit ...
3 O cearta este o intrecere in care f... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Catalogul celor mai noi tendinte in...
7 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: vant si ploaie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o serie de atentionari nowcasting Cod Galben de vant puternic, valabile pana la ora 20,00, pe raza a 21 de judete, inclusiv in zonele montane.

Avion AirAsia prabusit

Actiunea echipajului si o defectiune a unui computer de bord sunt principalii factori care au provocat pierderea controlului asupra avionului apartinand companiei AirAsia, prabusit anul trecut in Marea Java.

aterizare, aeroport

Un avion care ar fi trebuit sa ajunga pe aeroportul din Manchester, Marea Britanie, a fost nevoit sa renunte la prima incercare de aterizare din cauza vantului puternic.

fii tu Romania

PRO TV lanseaza imnul Fii TU Romania, de Ziua Nationala a Romaniei si la aniversarea a 20 de ani de cand s-a auzit pentru prima oara Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti!.

Angela Gheorghiu

Nascuta in Adjud cu o voce uimitoare si impunandu-se pe scenele internationale din anii '90, cand a cucerit publicul, la Royal Opera House, in Boema de Puccini, marea soprana Angela Gheorghiu a facut sa se vorbeasca despre Romania numai la superlativ.

al qaida

Aripa Al Qaida in Yemen (AQAP) a amenintat guvernul saudit cu atacuri daca executivul de la Riad isi va duce la bun sfarsit planul de a executa in masa peste 50 de presupusi teroristi, printre care si membri ai Al Qaida,

staretul Iustin de la manastirea Bogdana, Radauti

Vin din familii chinuite, unde au asistat la scene de neinchipuit. Intr-un asezamant de langa Radauti, un proiect realizat de Biserica cu ajutorul statului incearca sa le repare sufletele zdruncinate de viata.

61746769

CLIPUL ZILEI. Ziua Nationala a Romaniei: Imagini de la Parada de 1 Decembrie

BUG Mafia

De 20 de ani, cu ambitie si entuziazm, trei prieteni au reusit sa-si transmita mesajele dincolo de granitele cartierului bucurestean in care s-au nascut si sa devina una dintre cele mai puternice voci din muzica romaneasca: BUG Mafia.

Bani

Decizia ar reprezenta un sprijin semnificativ pentru pozitia acestei tari, ca putere economica globala, noteaza Wall Street Journal.