statusuri in limba rusa

1 Ai fost alaturi de mine cand m`am i... 2 Cica era odata un gaozar plictisit ...
3 O cearta este o intrecere in care f... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Catalogul celor mai noi tendinte in...
7 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: despagubiri vacanta

Faceti fotografii cand mergeti in vacanta! Dar nu cu obiectivele turistice, ci cu camera de hotel. Asa ne recomanda consilierii de la Centrul European al Consumatorului.

surpare China

Experienta terifianta pentru cinci oameni care asteptau intr-o statie de autobuz din orasul chinez Harbin.

Victor Ponta Chisinau - stiri

La 24 de ani de la declararea independentei Moldovei fata de URSS, premierul Victor Ponta a mers intr-o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia omologului sau Valeriu Strelet.

Imigranti

Istoviti dupa zile sau chiar saptamani de mers, imigrantii se opresc sa-si traga sufletul in taberele de la granita Serbiei cu Ungaria.

Amelie

Amalie Lee a devenit un model de urmat pentru cele peste 50.000 de persoane care o urmaresc pe Instagram. Tanara, care in adolescenta a fost anorexica, are acum un corp de invidiat si un stil de viata sanatos.

Stephen Hawking

Fizicianul britanic Stephen Hawking a produs din nou senzatie in lumea stiintifica, afirmand ca a rezolvat asa-numitul paradox al pierderii de informatii in gaurile negre, relateaza Agerpres.

Vassiliki Thanou

Presedinta Curtii Supreme a Greciei, Vassiliki Thanou, a fost numita premier interimar pana la alegerile anticipate, prevazute sa aiba loc in septembrie, au anuntat joi serviciile presedintelui Republicii Elene, Prokopis Pavlopoulos, relateaza AFP.

naufragiu - dosar

O ambarcatiune plina cu imigranti s-a scufundat joi in largul orasului Zuwara de pe coasta Libiei, existand riscul ca sute de persoane sa-si fi pierdut viata, potrivit unor oficiali, transmite Reuters.

ambuteiaj Bucuresti

Procedura de restituire a taxei speciale pentru autoturisme va fi aprobata prin ordin comun al ministrului Mediului, Apelor si Padurilor si al presedintelui ANAF in termen de 45 de zile de la publicarea Ordonantei de Guvern.

Steaua - Rosenborg

Steaua a incercat sa isi salveze onoarea in Norvegia, dupa infrangerea usturatoare suferita in tur, 0-3 pe teren propriu in fata echipei Rosenborg.