statusuri in rusa

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Grecia, banci, Agerpres

Bancile grecesti, inchise in 29 iunie, s-au deschis pe 20 iulie, dar au ramas in vigoare, cu unele relaxari, restrictiile asupra miscarilor de capital.

post-it

Suparat ca seful sau la trimis sa cumpere cateva biletele Post-It, un intern a decis sa se razbune si a scris un biletel pe care i l-a strecurat angajatorului sau printre celelalte biletele.

soldati - agerpres

Majoritatea romanilor sprijina initiativa introducerii stagiului militar pe baza de voluntariat, ar sustine orice actiune a armatei romane in eventualitatea unui razboi si percep SUA drept principalul sprijin in cazul unei agresiuni.

cuplu

Un barbat din Hong Kong s-a lasat umilit de o tanara, in mijlocul strazii. Ceea ce el nu a stiut a fost ca intregul incident a fost filmat de cineva care locuia in zona.

Delia Velculescu

Cotidianul britanic The Guardian relateaza despre rolul central in salvarea financiara a Greciei pe care trebuie sa-l joace romanca Delia Velculescu, supranumita doamna de fier de presa cipriota.

Facebook

Dupa grupul intitulat Copiii bogati ai Instagramului, a aparut un club al tinerilori pivilegiati pe Facebook. Din fotografiile postate de bogatasi reiese cat de putin respect pentru bani au acestia, tinand cont ca averile le apartin parintilor.

copii sampon

O mama din Australia considera ca produsele cosmetice sunt daunatoare, astfel ca nu foloseste niciodata sampon pentru parul copiiilor sai.

Victor Ponta

Victor Ponta a plecat miercuri, alaturi de sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, si cei doi copii, in concediu de odihna pana pe 9 august.

Seanin Smith

Seanin Smith, in varsta de 23 de ani, din Irlanda, traieste un cosmar de 5 ani. Tanara a fost diagnosticata cu sindromul Ehlers Danlos, iar de atunci corpul ei se manifesta ca si cum ar avea 60 de ani.

florin mitu

Florin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuti crainiciai TVR , a murit, miercuri, la varsta de 78 de ani. Florin Mitu s-a stins in urma unor afectiuni mai vechi.