statusuri in rusa

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: calculator

Telefonul mobil este cea mai importanta inventie care a intrat vreodata in biroul omului modern. Dar poate fi si cea mai neprietenoasa, atunci cand avem treaba de facut.

china

Angajatii unei companii chineze au primit o pedeapsa uluitoare dupa ce nu au reusit sa faca suficiente vanzari pentru seful lor.

violatori

Judecatoarea Georgiana Moldovan, cea care a decis masurile preventive in cazul tinerilor acuzati de viol din Vaslui, a explicat marti in plenul CSM ca partea vatamata i-a cerut arest la domiciliu pentru cei care au recunoscut fapta.

Victor Ponta - AGERPRES

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca e posibil ca pana la sfarsitul anului in Romania sa ajunga familii de refugiati.

Islamisti extremisti

Amprentarea si inregistrarea tuturor refugiatilor ce ajung in Europa i-ar tine departe pe militantii islamisti care ar putea ameninta continentul european, a declarat CE Frans Timmermans, informeaza Reuters.

Alina Gorghiu, Victor Ponta - AGERPRES

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a avut cele mai multe contracte cu statul.

autostrada

Romania are nesansa ca in 2015 sa doboare un record rusinos la capitolul infrastructura: minus 9 kilometri de autostrada. Da, ati auzit bine, pentru prima data in istorie se raporteaza nu kilometri dati in folosinta, ci kilometri pierduti.

Victor Ponta - AGERPRES

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu va bloca o intelegere fiabila intre coalitia de guvernare si presedintele Klaus Iohannis

horoscop

Horoscop zilnic, 6 octombrie 2015, prezentat de Neti Sandu. O sa facem fata tuturor provocarilor, apelam la resursele interioare si ne straduim din rasputeri sa obtinem ce ne-am propus si sa gestionam raspunsurile pe care le vom primi.

meteo getty

Marti, vremea se mentine usor mai calda decat ar fi normal la aceasta data in majoritatea regiunilor. Vor fi innorari aproape peste tot; in est, in nord-est si la munte va ploua pe suprafete restranse; in rest ploile vor aparea cu totul izolat.