statusuri in spaniola traduse

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: sotie italia

Presa britanica a publicat imagini cu un cuplu care a ajuns celebru in Italia dupa ce sotul si-a dat sotia in judecata sustinand ca ea nu face suficiente treburi in gospodarie.

nicole costum de de baie

O femeie de 56 de ani a devenit cea mai in varsta persoana care a aparut vreodata in revista Sports Illustrated, in costum de baie.

anpc

O decizie istorica este asteptata miercuri in procesul in care Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ataca clauzele abuzive din contractele OTP Bank.

Alexandru Visinescu

Anca Cernea, fiica fostului detinut politic Ioan Barbus, a declarat miercuri ca nu doreste ca tortionarul Alexandru Visinescu sa sufere in inchisoare si spera ca acesta sa mediteze in celula si poate va cere iertare pentru ceea ce a facut.

Oscar

La ceremonia premiilor Oscar din acest an, castigatorii nu isi vor mai rosti obisnuita lista de multumiri la primirea statuetei.

traficanti

Mai multe perchezitii au avut loc in aceasta dimineata in trei judete din vestul tarii, la adrese unde se banuieste ca locuiesc membrii unei grupari de traficanti de droguri.

cover prima soldati Putin RUsia racheta

La inceputul fiecarui an, Comunitatea de Informatii a SUA adica serviciile, inclusiv CIA, FBI si NSA realizeaza o evaluare a amenintarilor globale. StirileProTV.ro au facut o sinteza a acestui raport, in care Moldova a primit o atentie speciala.

bataie Rio

Un episod violent a umbrit finalul Carnavalului de la Rio. In timpul sesiunii de votare pentru alegerea celei mai bune scoli care a participat la defilare, cateva persoane s-au luat la bataie, iar un barbat a fost arestat.

raniti tren germania

O romanca se numara printre cei raniti in tragedia feroviara din Germania. Femeia este internata la spital, in stare grava, dar stabila, iar autoritatile de la Consulatul nostru la Munchen sunt in legatura cu familia victimei.

tastatura

Tastatura telefonului mobil poate mai mult decat doar sa introduca text. Unele invata si intuiesc ce scriu utilizatorii. Cele mai noi sunt atat de destepte, incat raspund la intrebari fara sa mai iesi din aplicatie.