statusuri in spaniola traduse

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: teatrul odeon

Cheltuielile teatrelor aflate in subordinea Primariei Capitalei vor fi verificate de o comisie a Consiliului General. Odeon, Bulandra, Teatrul de Comedie sau Teatrul de Revista sunt doar cateva dintre institutiile vizate.

vaci accident

Secvente dramatice pe un drum din Timis: un motociclist a intrat in plin intr-o cireada de vaci.

Invatatoare care s-a sinucis

Invatatoarea de 36 de ani care s-a sinucis sambata, in apartamentul parintilor ei din Gaesti, in Dambovita, va duce, probabil, in mormant secretul mortii sale.

hartuire pedofil

Internetul este plin de pericole, mai ales pentru cei mici, atrag atentia specialistii. Ingrijorator de multi copii s-au plans ca au fost abuzati sau hartuiti online de necunoscuti.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey, premiat cu trofeul Oscar acum doi ani, pentru interpretarea din Dallas Buyers Club, isi impresioneaza fanii din nou.

infidelitate

Retelele sociale nu iti garanteaza anonimitatea nici macar daca nu ai un cont personal. A aflat-o pe pielea lui un britanic care s-a distrat alaturi de o tanara, intr-un club, fara ca iubita lui sa banuiasca nimic.

sicriu

Dr Edgar Aranda si-a petrecut 10 ani ca sa dezvolte o formula secreta menita sa conserve perfect cadavrele si a testat-o pe fratele sau, decedat in urma cu 13 luni. Ca sa vada rezultatele, el l-a dezgropat de fata cu studentii sai.

militari greci in Afganistan

Invadata de zeci de mii de imigranti, Grecia le-a inchis in schimb portile familiilor celor 5 afgani care au servit aceasta tara in razboi.

provocare telefon

Un nou trend bizar a aparut pe retelele sociale. Utilizatorii se provoaca reciproc sa-si faca o fotografie in timp ce isi tin telefoanele deasupra unor locuri periculoase.

Ramzan Kadyrov

Ramzan Kadyrov este un presedinte de tara cu totul neobisnuit. Conducatorul Ceceniei a reusit sa devina extrem de popular pe retelele de socializare, dupa ce a postat un clip video in care se lupta cu un crocodil.