statusuri invidie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Spital bombardat in Afganistan

Spitalul organizatiei umanitare Medici fara Frontiere din Kunduz, in nordul afgan, bombardat sambata, in timpul unui raid american, a fost lovit 'din eroare', a declarat marti la Washington generalul John Campbell, seful misiunii NATO in Afganistan.

horoscop

Toate zodiile au calitati si defecte, insa nativii unora dintre ele pot fi pe primul loc datorita felului in care se comporta cu cei din jur si a modului in care privesc viata.

Romania - Canada rugby

Reprezentativa de rugby a Romaniei a invins formatiei Canadei, cu scorul de 17-15 (0-8), dupa o revenire de senzatie, marti seara, la Leicester, in al treilea joc al ''stejarilor'' in Grupa D a Cupei Mondiale 2015 din Anglia si Tara Galilor.

refugiati Germania

Organizatia Natiunilor Unite (ONU) a facut apel marti la un efort international pentru a ajuta la repatrierea a milioane de refugiati afgani, indicand ca revenirea lor in Afganistan ar putea contribui la stabilizarea tarii, relateaza AFP.

dovleac

A venit toamna si, odata cu ea, ne imbie un miros irezistibil de dovleac copt. Pietele sunt pline de bostani din productia autohtona, care este foarte bogata anul acesta.

investitie

Primaria Capitalei, prin Administratia Monumentelor, va plati in acest an circa 1,6 milioane de lei pentru turnarea in bronz a basoreliefurilor din Pasajul pietonal Latin.

cathriona white jim carrey

Iubita actorului Jim Carrey, Cathriona White, care s-a sinucis saptamana trecuta, era casatorita la momentul mortii, iar corpul ii va fi repatriat sotului sau in Irlanda, au anuntat marti oficiali ai biroului examinatorului medical din Los Angeles.

elevi, SUA

Avem vesti bune pentru liceenii interesati sa studieze in strainatate. Unii dintre ei au sansa sa invete gratuit, un an de zile, intr-un liceu din Statele Unite. Se ocupa de finantare statul american.

credite

Proiectul prin care bancile pot converti in lei creditele in valuta, cu un discount cat mai mare, iar statul le garanteaza jumatate din valoare, a ajuns marti, in Parlament, pe usa din dos.

schelet

S-a dat alarma in Parcul Bordei, din Capitala. Mai multi muncitori care sapau un sant, au dat peste ramasite umane. La fata locului au ajuns imediat, politistii si medicii legisti, care au inceput investigatiile.