statusuri invidie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: transplant de inima

O femeie de 45 de ani din Botosani are de acum o noua sansa la viata dupa ce a primit o alta inima. Interventia extrem de delicata a avut loc la ''Institutul de Boli Cariovasculare si Transplant din Targu Mures''.

Tornada foc

Intalnirea de gradul zero dintre un incendiu de vegetatie si o tornada a condus la scene de haos in provincia portugheza Coimbra.

pompe carburanti, benzinarie

Teoretic, ar trebui sa platim ceva mai putin pentru carburanti incepand de anul viitor o ieftinire care s-ar putea reflecta in toate preturile. Cu cat mai putin, insa?

MTV VMA

In showbiz, amicitiile se fac si desfac dupa cum o cere ....dozajul optim de tensiune pentru spectacol. A dovedit-o si editia de aseara a premiilor MTV pentru videoclipuri.

Imigranti in Gara din Budapesta

Imigrantii aflati in Budapesta au primit permisiunea sa se suie in trenurile cu destinatia Austria si Germania, informeaza luni Reuters.

litoral

Litoralul arata ca in plin sezon estival desi ne aflam in ultima zi calendaristica de vara. Iar cei care au ales aceasta perioada pentru concediu sunt extrem de fericiti. Vremea este perfecta de plaja, iar tarifele au scazut.

Liviu Dragnea - Agerpres

Liviu Dragnea, presedintele interimar al social-democratilor, a comentat luni zvonurile privind posibilitatea unei remanieri guvernamentale.

Imigranti

Ungaria vrea ca imigrantii ilegali 'sa paraseasca tara', dar daca vor trebuie sa fie condamnati aici, inchisorile sunt pregatite sa-i primeasca, a afirmat luni secretarul de stat Karoly Kontrat, transmite MTI.

Sindicalistii de la ROMATSA protesteaza in fata sediului companiei.

Discutiile dintre sindicalisti, conducerea ROMATSA si reprezentantii Miniusterului Transporturilor continua, cu mai putin de 24 ore inainte de data grevei generale.

Steag Romania

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu prilejul Zilei Limbii Romane, in care incurajeaza familiile de romani de pretutindeni sa isi invete copiii limba materna.