statusuri invidie

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: bancomat

Lovitura uluitoare intr-un sediu de banca din capitala. In fix 60 de secunde, 4 hoti au furat cu totul un bancomat.

MH370

Autoritatile australiene au anuntat miercuri ca originea fragmentului de aripa gasit in insula Runion urmeaza sa fie confirmata pana la sfarsitul saptamanii, relateaza AFP.

canicula

Astazi asteptam calduroasa peste tot, iar in sud si in vest vom avea canicula si disconfort termic. Spre seara pot sa apara cateva averse la munte si in vestul tarii, iar maximele se vor situa intre 29 si 37 de grade.

refugiati

Increzator in puterea exemplului, un parlamentar german a luat in gazda doi refugiati africani. I-a indrumat sa invete limba germana si i-a ajutat sa isi gaseasca locuri de munca.

Rusia Arctica

Moscova doreste ca o suprafata de 1,2 milioane de km patrati din Arctica sa fie declarata teritoriu rus. Pentru a obtine o recunoastere, a depus o solicitare la Organziatia Natiunilor Unite.

Incendiu in California - AGERPRES

Un incendiu descris ca fiind fara precedent arde necontrolat in California. Flacarile inainteaza rapid si spre zonele locuite, situatie la doar 150 de kilometri de orasul San Francisco.

Aferim

Filmul Aferim, al lui Radu Jude, este propunerea Romaniei pentru Oscar, la categoria cel mai bun film intr-o limba straina. Anuntul a venit de la Centrul National al Cinematografiei.

Lapte - STIRI

Nemultumiti de pretul prea mic cu care isi vand laptele, de cateva zile fermierii britanici protesteaza intr-un mod neobisnuit, in marile supermarketuri din tara.

amenintata

Dupa cazul de santaj din Arad, unde un barbat este cercetat pentru ca i-a cerut bani unei tinere sa nu publice poze nud cu ea pe internet - altul similar apare in Bistrita.

Ambulanta - STIRI

Prin incercari de moarte a trecut o tanara de 23 de ani din Botosani. Fata a venit in tara sa se ocupe de inmormantarea tatalui ei si a fost cat pe ce sa isi piarda, la randul ei, viata.