statusuri moarte

1 Fiecare cuvant e o speranta in plus... 2 Cica era odata un gaozar plictisit ...
3 Nici de moarte nu am teama, stie lu... 4 O cearta este o intrecere in care f...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
7 Bea suc de fructe, Suc de fructe ... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Catalogul celor mai noi tendinte in...
13 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 14 Am pile la cimitir….imi reglez mo...
15 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati... 16 In rai fara tine e moarte e gheata,...
17 afara ninge linistit in casa arde s... 18 Scriu C...
19 A iubi inseamna a suferi,dar cum to...

Stiri despre internet: Buldozerul - Daily Mail

Unul dintre cei mai sangerosi membri ai gruparii teroriste Statul Islamic este un barbat care are aproximativ 130 de kilograme si care este poreclict ... Buldozerul.

batrana

O pensionara din Targoviste a fost pacalita nu o data, ci de doua ori, in aceeasi zi, de aceiasi indivizi care au profitat de naivitatea ei.

fumat

Tutunul va ucide doua milioane de chinezi pana in 2030, scriu cei de la The Guardian, conform unei analize realizate de publicatia medicala The Lancet. Daca nu vor fi luate masuri, numarul victimelor ar putea creste pana la trei milioane, pana in 2050.

Sfantul Haralambie, furt, incidente, preoti

Trei preoti din judetul Satu Mare au fost suspendati de catre Patriarhia Romana pe durata cercetarilor si sunt banuiti ca ar fi furat, ajutati de un pelerin roman, moastele sfantului Haralambie din Manastirea Megaspileo din Grecia.

Vin, bautura

La nivel global, Europa este lider de necontestat in conditiile in care primii sai trei producatori controleaza aproape jumatate din productia mondiala.

deces Botosani

Un barbat de 59 de ani, din judetul Botosani, a murit vineri dimineata dupa ce, potrivit anchetatorilor, a suferit un infarct in timpul unei partide de amor.

Vanessa Santillan

Un culturist si-a ucis in bataie sotia transsexuala, care lucra ca prostituata, in urma unei crize de gelozie pe care a facut-o in momentul in care aceasta a facut sex cu un client chiar in fata lui.

spencer stone

Spencer Stone, unul dintre americanii care au contribuit la prinderea unui terorist intr-un tren ce se indrepta spre Paris, a fost injunghiat pe o strada din Sacramento, California.

crima, inchisoare, curiozitati

Un barbat din San Diego a recunoscut ca si-a impuscat sotia, in fata cabinetului psihologului la care mergeau pentru consiliere. Cei doi incercau sa isi salveze casnicia.

Vocea Romaniei, aplicatie, ProTV

Dupa succesul aplicatiei Fii antrenor la Vocea Romaniei, PRO TV duce mai departe fenomenul second-screen si lanseaza o aplicatie care ofera experienta completa Vocea Romaniei direct pe telefon. In curand si pe tableta.