statusuri pe limba rusa

1 Ai fost alaturi de mine cand m`am i... 2 Cica era odata un gaozar plictisit ...
3 O cearta este o intrecere in care f... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Catalogul celor mai noi tendinte in...
7 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: autostrazi - cover

In loc sa circulam deja pe miile de kilometrii de autostrada din promisiunile politicienilor, ne pregatim sa ingropam oficial 1,2 miliarde de euro in incompetenta autoritatilor.

violetta

Violetta, tanara de numai 18 ani adorata de milioane de copii din intreaga lume, a incintat publicul miercuri seara, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Ana Ularu - stiri

Actrita Ana Ularu va juca, alaturi de vestitul Tom Hanks. Talentata romanca a reusit sa obtina un rol in pelicula Inferno, care s-a turnat deja la Florenta si Budapesta.

salvat litoral

Marea cea Neagra a luat in aceasta vara in total 30 de vieti. Au fost turisti nesabuiti, care au ignorat avertismentele salvamarilor si au indraznit sa se ia la intrecere cu valurile puternice.

trafic migranti

Fuga refugiatilor catre o viata mai buna a intensificat si fuga infractorilor dupa bani. Procurorii DIICOT au prins patru romani care au vrut sa-i treaca frontiera contra-cost pe mai multi imigranti din Siria si Irak.

luptatoare MMA

Un hot care a vrut sa jefuiasca pe strada o tanara a avut parte de o surpriza uriasa dupa ce a fost pus la pamant de aceasta, care din intamplare este campioana la arte martiale.

calcat de 3 ori

Sfarsit teribil pentru un barbat de 53 de ani, din Iasi. El a fost calcat de trei masini, consecutiv, pe trecerea de pietoni.

descoperire arheologica - oase de vichingi - 1

Oasele au fost descoperite pe un santier din Floresti dupa ce muncitorii au escavat zona. Oamenii s-au speriat cand au vazut oasele si au sunat de urgenta la politie.

Rustam

Un adolescent obsedat de jocurile online a murit dupa ce a jucat Defence of the Ancients timp de 22 de zile.

concediata festival

O tanara din Irlanda a fost nevoita sa aleaga intre slujba ei si a merge la un festival de muzica, asa ca a ales sa-si foloseasca biletul pentru eveniment.