statusuri pe limba rusa

1 Ai fost alaturi de mine cand m`am i... 2 Cica era odata un gaozar plictisit ...
3 O cearta este o intrecere in care f... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 6 Catalogul celor mai noi tendinte in...
7 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: O echipa de tineri din Cluj-Napoca salveaza Cazinoul din centrul orasului Vatra Dornei

O echipa de tineri clujeni vor organiza in perioada 13-16 august in Vatra Dornei, un eveniment care are ca scop revitalizarea orasului si a gradinii Cazinoului.

cerere in casatorie

Un tanar din Hong Kong a cheltuit aproape 47.000 de euro pentru a o cere in casatorie pe iubita lui, care nu agreeaza cererile tipice.

familie saraca iasi

Noua copii din judetul Iasi, cu varste cuprinse intre o luna si 16 ani, traiesc in saracie, intr-o casa fara curent electric, indura foamea si lipsurile, dar sunt foarte uniti si isi poarta unul altuia de grija.

preot Vama Veche

Imagini inedite au fost surprinse de cativa turisti in Vama Veche, unde preotul din localitate a colindat aleile din centru si a stropit cu aghiazma tarabe cu saorma sau porumb, magazine de haine si suveniruri sau chiar trecatori.

chei inchisoare

Un barbat din Turda a trait spaima vietii lui cand s-a trezit cu politistii la usa care il informau ca trebuie sa mearga la inchisoare, desi el se stia curat ca lacrima. Abia dupa ce si-a revenit din soc a aflat ca pentru o amenda in valoare de 170 de euro neplatita in Amsterdam va ajunge dupa gratii.

Politist britanic in fata Big Ben

Un fost sef al Cabinetului de la Londra apare intr-o ampla investigatie a politiei britanice privind abuzur sexuale asupra minorilor comise de figuri de prim rang din viata publica de la Londra.

inchisoare

Un barbat din Turda a trait spaima vietii lui cand s-a trezit cu politistii la usa, care il informau ca trebuie sa mearga la inchisoare, desi el se stia curat ca lacrima.

carti, citite - shutterstock

Vesti bune pentru cei carora le place sa isi petreaca timpul liber citind o carte, scrie Huffington Post care citeaza un nou studiu.

taximetrist atacat

Prin clipe de cosmar a trecut luni noaptea un taximetrist din Galati. Dupa ce si-a dus la destinatie doi clienti, unul dintre ei a scos un pistol si l-a amenintat sa coboare din masina.

Regina Maria

Cea mai mare firma de private equity axata pe Europa Centrala si de Est si Turcia preia reteaua de sanatate Regina Maria.