statusuri rautacioase

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Grecia, Uniunea Europeana, Schengen

Uniunea Europeana (UE) a acordat vineri un termen de trei luni Greciei pentru a-si corecta 'gravele deficiente' in gestionarea afluxului de migranti la frontiera sa maritima cu Turcia.

mascati SIAS DIICOT

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Oradea au trimis in judecata 15 persoane, dintre care 10 sunt medici, intr-un dosar privind fraudarea bugetului asigurarilor sociale de sanatate prin eliberarea a peste 13.000 de retete fictive.

Sile si Nutu Camataru cu un mascat FOTO AGERPRES

Fratii Ion Balint zis Nutu Camataru si Vasile Balint zis Sile Camataru au fost condamnati vineri de Curtea de Apel Bucuresti la cinci ani si cinci luni inchisoare, respectiv sapte ani inchisoare.

masina

O mama si copilul ei au fost salvati miraculos dupa ce au ajuns cu masina intr-un canal din Amsterdam. Patru barbati le-au sarit in ajutor si s-au aruncat in apa ca sa le salveze.

Romanca ucisa in Spania

Moartea unei romance de 43 de ani, in Spania, este un cosmar infinit pentru rudele indurerate.

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA

Laura Codruta Kovesi vrea sa schimbe legea, astfel incat cei inchisi pentru ca au prejuduciat statul sa nu poata fi eliberati conditionat pana nu acopera paguba.

Olajumoke Orisaguna

O femeie din Nigeria, care vinde paine, poate fi considerata Cenusareasa moderna. Dupa ce a aparut din greseala intr-o sedinta foto a artistului Tinnie Tempah, viata acesteia s-a schimbat complet.

gard de sarma ghimpata intre Ungaria si Serbia

Guvernul de la Budapesta se teme ca urmatorul aflux de imigranti ar putea veni prin tara noastra si anunta primele masuri pentru stoparea sa.

Istanbul

Doua cladiri s-au prabusit in Istanbul, insa bilantul victimelor este neclar. Initial, o agentie de presa a sustinut ca exista victime prinse sub daramaturi, insa reprezentantii politiei au negat acest lucru.

militari americani si romani

Conferinta de Securitate de la Munchen ar putea aduce pacea in Siria, dar nu si intre Rusia si NATO. SefulAliantei anunta chiar ca face pregatiri militare impotriva Kremlinului.