statusuri rautacioase

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Politie Olanda

Politia olandeza a capturat aproape 300 de kilograme de cocaina cu o valoare de piata estimata la 10 milioane de euro (11,2 milioane dolari) in orasele-port Vlissingen si Rotterdam.

afacere cluj

In timp ce crescatorii de vaci se plang de pretul tot mai mic al laptelui pe piata, un fermier din Huedin, judetul Cluj, face profit cu o ferma de magarite.

Enescu

Este o duminica magica, daca ne gandim ca in urma cu doar cateva minute a inceput Festivalul George Enescu, cel mai mare festival de muzica simfonica din toata Europa de Est.

teatru la inaltime

Bucurestenii sunt invitati duminica la teatru la inaltime, prima piesa jucata pe o platforma suspendata, la 50 de metri deasupra orasului.

Vladimir Putin

De la judo, la hockey si inot, nu este sport pe care presedintele rus Vladimir Putin sa nu-l poata practica.

vacanta exotica - stiri

Convinsi ca fericirea vine din experiente reusite si nu din bunuri materiale, tot mai multi romani vor sa aiba o vacanta ca-n filme, plina de aventuri.

Pepe

Pepe si sotia sa, Raluca, si-au botezat duminica dupa amiaza, chiar de Sfantul Alexandru, cel de-al doilea copil, Rosa Alexandra, in varsta de patru luni.

mopsi

Cel mai simpatic congres din acest weekend a fost cu siguranta cel desfasurat la Berlin, unde s-au intalnit 200 de mopsi din Germania si din tarile vecine.

fetita

Fetita unor romani care locuiesc in Italia a fost in centrul unor cautari dramatice, insa cu final fericit. Copila de doi ani si jumatate a disparut din fata blocului si s-a pierdut intr-o padure.

mancare litoral

Tot mai multi turisti au inceput sa aprecieze pestele proaspat, prins in zori, de pescarii nostri.