statusuri scurte

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: batrana care pune muraturi in curte

Femeile din Ocnisoara, judetul Alba, nu stiu ce inseamna conservantii alimentari din comert. Obisnuiesc sa puna muraturile, sau sa faca telemeaua cu apa sarata de izvor.

horoscop

Horoscop zilnic, 29 august 2015, prezentat de Neti Sandu. Balantele fac cunostinta cu niste oameni interesanti, iar Sagetatorii au parte de o zi speciala.

spital Galati UPU

Mii de voluntari muncesc cot la cot cu angajatii in spitalele din toata tara, cu speranta ca, intr-o zi, vor fi scoase la concurs locurile de munca pe care si le doresc.

Quartetfest, festival Cluj

Clujul este, vreme de trei zile, capitala muzicii clasice. A inceput festivalul Quartfest, singurul din Romania dedicat cvartetelor de coarde.

Tren nazisti Polonia

Autoritatile poloneze confirma existenta trenului nazist cu aur, a carei descoperire fusese anuntata saptamana trecuta de un german si un polonez. In afara de cei doi, nimeni nu a vazut trenul si nu stie locul exact unde se afla acesta.

spargere benzinarie SUA

Stiind ca e posibil sa fie filmati de camerele de supraveghere, hotii isi ascund de obicei fetele, ca sa nu fie identificati.

festival medieval la Sibiu

Centrul Sibiului s-a transformat intr-un mare iarmaroc medieval, unde iubitorii de povesti cu domnite si cavaleri pot experimenta viata vremurilor de mult apuse.

Lisa Opie

Un corp perfect se intretine, pe langa o dieta sanatoasa, si cu mult sport. O stie si Lisa Opie, care a fost surprinsa de paparazzi in timp ce iesea de la sala de fitness.

masini de politie in padure

Un barbat in varsta de 46 de ani era sa plateasca cu viata greseala facuta la o vanatoare de mistreti, in Prahova.

cover imigranti

Zeci de oameni au fost arestati in ultimele zile in mai multe tari din Europa, suspectati de implicare in acest comert marsav cu vietile si sperantele oamenilor care fug din calea razboiului.