statusuri scurte

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: hotnews

In ultima perioada, urmare a tragediei din Colectiv a reaparut in prim plan situatia alarmanta a exodului medicilor.

hotnews

Intr-un oras sufocat de parcari neregulamentare si in care Brigada Politiei Rutiere din Capitala da doar 27 de amenzi pe zi in medie pentru opriri si stationari neregulamentare, unele masini sunt mai egale decat altele.

Abdelhamid Abaaoud

Abdelhamid Abaaoud, 'creierul' atentatelor teroriste comise la Paris pe 13 noiembrie si soldate cu 130 de morti si peste 350 de raniti, planuia atacuri contra sistemului de transport si a unor obiective evreiesti din Franta, potrivit unor surse.

viol

O adolescenta de 14 ani a fost violata de un solicitant de azil in varsta de 19 ani in localitatea Raisio, din sudul Finlandei, a informat vineri Departamentul Politiei din sud-vestul Finlandei, citat de Xinhua.

nigeria

Cel putin 21 de persoane si-au pierdut viata vineri intr-un atentat sinucigas, in nord-estul Nigeriei, in cursul unei procesiuni a musulmanilor siiti organizate la 20 kilometri sud de Kano, cu ocazia sarbatorii Ashura, relateaza AFP.

Calin Popescu Tariceanu

Vizita controversata vineri, la Senatul Romanei. Seful Dumei de stat de la Moscova a fost primit de Calin Popescu Tariceanu de la care a preluat sefia Adunarii Parlamentare pentru Cooperarea Economica in Marea Neagra.

Andre Rieu

Celebrul violonist si dirijor olandez Andre Rieu a primit vineri titlul de ambasador onorific al Bucurestiului, pentru modul in care a promovat muzica romaneasca peste hotare.

Zoo Podlogi

Romania este plina de lei adevarati. Dupa ce o femeie din Dambovita a fost ranita de o felina, autoritatile din acelasi judet au descoperit inca o menajerie.

omagiu Paris

Franta i-a omagiat dimineata, pe cei 130 de oameni care au murit in atentatele teroriste de la Paris. In cadrul ceremoniei au fost citite cu glas tare numele tuturor victimelor, intre care si romani.

ghiseu, taxe

Romania a coborat trei locuri in clasamentul global care masoara usurinta platii taxelor si impozitelor in 189 de economii din intreaga lume.