statusuri scurte

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Catalogul celor mai noi tendinte in... 6 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
7 Catalogul celor mai noi tendinte in... 8 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
9 Catalogul celor mai noi tendinte in... 10 Tu poti sa fii un trendsetter si sa...
11 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: a intrat cu masina in spital

Imagini scandaloase la spitalul de urgenta din Galati, unde un tanar, mult prea grabit sa-si vada mama examinata de medici, a intrat cu masina direct in garajul ambulantelor, si era cat pe ce sa darame usa catre sala de asteptare.

asistenta

O asistenta care lucreaza intr-un spital din California a avut parte de un soc atunci cand a vazut ca pacientul care tocmai sosise in urma unui accident de masina era chiar fratele ei.

pastile verzi

Imaginati-va ca ar exista o pastila care sa aiba exact acelasi efect asupra organismului ca o ora de sport. Suna fabulos? Cercetatorii australieni promit ca o vom avea in viitorul apropiat.

jamie oliver

Jamie Oliver a facut inconjurul lumii pentru a descoperi cele mai bune alimente pentru corpul uman, care ar permite consumatorilor sa fie longevivi.

femeie

Christina Balazi, in varsta de 39 de ani, a fost arestata pentru tentativa de omor, dupa ce si-a injunghiat sotul in piept si gat, intr-un moment de intimitate.

inundatii Carolina - Getty

Carolina de Sud a fost lovita de furtuni catastrofale si ploi torentiale, in urma carora au murit opt persoane. Cantitatea de apa a fost atat de mare, incat specialistii spun ca astfel de inundatii apar o data la o 1000 de ani, conform The Guardian.

bnr

Banca Nationala a Romaniei lanseaza in circuitul numismatic, incepand cu data de 5 octombrie 2015, o moneda din argint dedicata implinirii a 70 de ani de la infiintarea Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu-Mures.

curiozitati, Facebook, casatorie

O eroare a Facebook-ului l-a ajutat sa isi gaseasca jumatate, in 2009. Schuler Benson a vrut sa intre pe contul sau, iar cand a accesat site-ul a vazut ca era logat pe un cont strain.

Imobiliare

In septembrie, pretul mediu al apartamentelor disponibile spre vanzare la nivel national (noi si vechi) a crescut cu 1,5%, de la 950 de euro pe metru patrat util la finele lui august, pana la 964 de euro pe metru patrat.

spital

Medicii i-au spus familiei unei paciente ca aceasta a murit si le-a permis rudelor sa-si ia ramas bun, insa dupa 7 ore i-a informat ca s-a facut o confuzie, iar aceasta este inca in viata.