statusuri urate

1 Cica era odata un gaozar plictisit ... 2 O cearta este o intrecere in care f...
3 Daca vii de pe pagina de statusuri ... 4 Daca vii de pe pagina de statusuri ...
5 Daca vii de pe alte siteuri, trimit... 6 Catalogul celor mai noi tendinte in...
7 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 8 Catalogul celor mai noi tendinte in...
9 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 10 Catalogul celor mai noi tendinte in...
11 Tu poti sa fii un trendsetter si sa... 12 Frumusețea rămâne indiferent de ...
13 Un baschetbalist american a refuzat... 14 Ce statusuri aveti fratilor , v-ati...

Stiri despre internet: Regina Maria

Cea mai mare firma de private equity axata pe Europa Centrala si de Est si Turcia preia reteaua de sanatate Regina Maria.

viol

Poveste socanta la Timisoara, unde o studenta la Drept sustine ca ar fi fost violata de iubitul ei, de un verisor al acestuia si inca un amic, pe un camp de la marginea orasului.

sinucis Facebook

Drama ingrozitoare la Pitesti, unde un barbat de 34 de ani s-a sinucis de suparare ca nu poate trai impreuna cu iubita lui de 16 ani si fetita lor de cinci luni.

josh miramant

In cautarea adrenalinei, sportivul Josh Miramant a decis sa faca o saritura neobisnuita cu parasuta: si-a legat carligele de metal direct de piele si a sarit in lenjerie intima si bocanci de la o inaltime de 115 metri.

RATB, tramvai aglomerat noaptea in Bucuresti, FOTO FLICKR

Regia de Transport in Comun din Capitala a anuntat masurile pe care le va lua dupa amenda de 150.000 de lei primita lunea trecuta.

biserica veche Anglia

Un vanator de fantome a capturat silueta stranie a unui barbat intr-o fotografie facuta in interiorul unei biserici vechi din Anglia, construita pe locul unei gropi comune unde au fost ingropate persoane ucise de ciuma.

viol marital

Desi pentru unii poate parea de neinteles, un american a fost condamnat pentru ca si-a violat sotia, in somn, timp de mai multi ani de zile, dupa ce ii administra calmante, pentru a nu se trezi in timpul actului sexual.

persoana in coma la spital, legata la aparate

Caz uluitor intr-un spital britanic: un barbat caruia medicii nu ii dadeau sanse de a iesi din coma s-a trezit din cauza nevestei.

elevi Agerpres

Structura anului scolar 2015-2016 prevede ca elevii se intorc din vacanta mare pe 14 septembrie 2015, cand vor incepe semestrul I.

Puerto Rico

Puerto Rico, un stat insular asociat SUA, teritoriu cu statut de commonwealth, a intrat in default, pentru prima data in istoria sa.