sts de prietenie falsa

1 Prietenul adevărat, este acela ce-... 2 ortina uitarii nu va cadea niciodat...
3 Cortina uitarii nu va cadea nicioda... 4 O prietenie care ia sfarsit n-a exi...

Stiri despre internet: iran

Un val de canicula afecteaza tarile din Orientul Mijlociu, unde s-au inregistrat temperaturi extrem de ridicate in ultima saptamana. Cea mai grava situatie se inregistreaza in Iran, acolo unde indicele de caldura resimtit de oameni a fost de 73 de grade.

Drake

O petrecere organizata la Toronto de rapperul canadian Drake s-a terminat marti cu un schimb de focuri soldat cu doi morti si trei raniti, a anuntat politia locala, citata de AFP.

emoticon, Catalina Ponor

In Octombrie, gimnastele Romaniei merg dupa medalii ca la Campionatele Mondiale de Gimnastica. In timpul pregatirilor insa, fetele gasesc timp si pentru fani.

corturi - stiri

De dragul naturii, din spirit de aventura ori fortati de criza financiara, multi romani porniti in vacanta renunta la hotel, in favoarea cortului.

medicina, papusa inteligenta

Un nou proiect cu finantare europeana le da o sansa nesperata studentilor medicinisti de exceptie.

crestere consum

Romanii au dat la iama la cumparaturi, cel putin pe hartie. Consumul de alimente a crescut fulminant in luna iunie, arata datele oficiale.

Carmen Iohannis - stiri

Aviz romancelor care admira stilul vestimentar abordat de prima doamna. Doua tinute purtate de Carmen Iohannis sunt de cumparat. Este vorba despre o rochie lunga, rosie si de un costum de culoarea mentei. Ambele au fost purtate la Salzburg.

castor

Odinioara vanat pentru carne si blana pana la disparitia de pe teritoriul tarii noastre, iata ca simpaticul castor incepe sa simta din nou bine in Romania.

O echipa de tineri din Cluj-Napoca salveaza Cazinoul din centrul orasului Vatra Dornei

O echipa de tineri clujeni vor organiza in perioada 13-16 august in Vatra Dornei, un eveniment care are ca scop revitalizarea orasului si a gradinii Cazinoului.

bancomat

Lovitura uluitoare intr-un sediu de banca din capitala. In fix 60 de secunde, 4 hoti au furat cu totul un bancomat in care se aflau 106 mii de lei.