vise

1 Eu fac baloane de sapun. Baloane fr... 2 Vise spulberate, inimi sfaramate, t...
3 Fiecare cuvant e o speranta in plus... 4 Discoteca e plina de baieti/fete, d...
5 Eu fac baloane de sapun. Baloane fr... 6 Vise spulberate, inimi sfaramate, t...
7 Eu fac baloane de sapun. Baloane fr... 8 in visul meu imi doresc ca tu sa ma...
9 Discoteca e plina de baieti/fete, d... 10 Vise spulberate ,inimi sfaramate ,t...
11 Eu fac baloane de sapun. Baloane fr... 12 ” Spune-mi unde esti, sa stiu und...
13 A iubi inseamna a suferi,dar cum to...

Stiri despre internet: Jaxon Strong

Bebelusul nascut cu o malformatie extrem de grava i-a socat pe medici nu prin natural conditiei sale, ci pentru ca a ajuns la varsta de un an, desi acestia nu ii dadeau prea multe sperante.

Coreea de Nord, Mihaela Noroc

Mihaela Noroc, fotografa romana care calatoreste in toata lumea ca sa surprinda frumusetea femeilor pentru proiectul sau Atlasul Frumusetii, a ajuns in septembrie in Coreea de Nord.

fertilizare

Imaginea unei fetite nou-nascute, inconjurata de sute de seringi, in forma unei inimi, a devenit virala pe retelele de socializare.

avion Costa Rica

Un avion transatlantic al companiei Iberia s-a apropiat la doar cativa metri inaltime de o autostrada din Costa Rica, dupa ce pilotii au schimbat pista de aterizare.

poza facebook

O noua moda bizara devine tot mai populara pe Facebook. Mai multi oameni au inceput sa se pozeze goi, in pozitie de gaina inghetata.

uscator de rufe

O femeie din Florida, SUA, a trait spaima vietii sale cand a descoperit o cobra ascunsa in uscatorul sau de rufe.

Alin Cocos

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a recunoscut toate acuzatiile care i se aduc in dosarul ANRP, intr-o declaratie pe care a dat-o vineri in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

atac Arizona

Un nou atac armat a avut loc in SUA, intr-un campus universitar din Arizona. O persoana a murit si alter trei sunt ranite, conform informatiilor aparute in presa straina.

Ashley VanPevenage

O studenta a trecut printr-o experienta extrem de neplacuta cand fotografia ei e devenit un meme si a fost distribuita de zeci de mii de ori pe retelele de socializare.

klaus iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.