Te iubesc si te ador…ca pe-o roata de tractor…

Te iubesc si te ador…ca pe-o roata de tractor…
Autor top30ro
Data 2009-02-27 18:27:10
Categorie Statusuri Tari
Vizualizari 1624

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
sicriu

Dr Edgar Aranda si-a petrecut 10 ani ca sa dezvolte o formula secreta menita sa conserve perfect cadavrele si a testat-o pe fratele sau, decedat in urma cu 13 luni. Ca sa vada rezultatele, el l-a dezgropat de fata cu studentii sai.


militari greci in Afganistan

Invadata de zeci de mii de imigranti, Grecia le-a inchis in schimb portile familiilor celor 5 afgani care au servit aceasta tara in razboi.


provocare telefon

Un nou trend bizar a aparut pe retelele sociale. Utilizatorii se provoaca reciproc sa-si faca o fotografie in timp ce isi tin telefoanele deasupra unor locuri periculoase.


Perez Hilton

Perez Hilton, un controversat blogger din SUA, este acuzat de abuz asupra propriului copil, dupa ce a postat pe retelele de socializare o poza in care cei doi fac baie impreuna.


Ramzan Kadyrov

Ramzan Kadyrov este un presedinte de tara cu totul neobisnuit. Conducatorul Ceceniei a reusit sa devina extrem de popular pe retelele de socializare, dupa ce a postat un clip video in care se lupta cu un crocodil.


Humans of New York, imigranti

Brandon Stanton, fotograful care a creat fenomenul numit Humans of New York, continua seria de reportaje din mijlocul refugiatilor.


nava cargo

Cargoul El Faro, cu 38 de persoane la bord, dintre care 28 de nationalitate americana, disparut joi, in timpul uraganului Joaquin, s-ar fi scufundat, a anuntat luni paza de coasta americana.


victor ponta

Victor Ponta a vorbit in plenul Parlamentului despre politicile oficiale in privinta imigratiei, dar si despre interventia ruseasca in Siria.


arcul de triumf palmira

Militantii Statului Islamic au mai aruncat in aer un alt monument important din orasul antic Palmyra, iar autoritatile siriene se tem ca orasul va disparea complet de pe harta in mai putin de jumatate de an.


cursa Malta

Scene de groaza petrecute la o cursa de raliu din Malta, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii de lux si a plonjat cu ea chiar in zona unde se aflau spectatorii.