Te iubesc si te ador…ca pe-o roata de tractor…

Te iubesc si te ador…ca pe-o roata de tractor…
Autor top30ro
Data 2009-02-27 18:27:10
Categorie Statusuri Tari
Vizualizari 1499

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro Sindicatul german al pilotilor, Cockpit, a renuntat luni la greva prevazuta pentru marti asupra zborurilor de lung curier ale companiei Lufthansa.
stirileprotv.ro Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, ca nu crede ca vreunul dintre candidatii la prezidentiale este ofiter acoperit, cum a acuzat Traian Basescu.
stirileprotv.ro Va multumesc pentru ca inainte de inceperea anului scolar trebuie sa spal pe jos, sa sterg praful, sa spal geamurile clasei unde va invata copilul. Pentru diversitatea perspectivei de la fereastra, aceasta clasa se schimba in fiecare an.
stirileprotv.ro Alianta Nord-Atlantica are nevoie de un cadru legal pentru a apara tarile care nu sunt membre NATO, in contextul in care Rusia ar putea efectua incursiuni militare in Republica Moldova si in regiunea separatista moldoveana Transnistria.
stirileprotv.ro M-a sunat intr-o dupa-amiaza, dupa ora de Religie a Clasei Pregatitoare, tatal unui baietel de 5 ani. Vorbea agitat, isi ascundea cu greu enervarea si incerca din rasputeri sa-si faca povestea cat mai coerenta in telefon.
stirileprotv.ro Un vant rece bate dinspre est si ne da frisoane. Rusia reduce de marti cu 10 %, livrarile de gaze catre Romania, fara sa ofere vreo explicatie autoritatilor.
stirileprotv.ro Clopotelul a sunat cam ruginit luni, pentru a marca inca o premiera nefericita din istoria invatamantului romanesc. Anul scolar a inceput fara manuale pentru sute de mii de elevi de clasa intai si a doua.
stirileprotv.ro Serpii boa traiesc si in Romania. Dupa aproape opt decenii, o specie crezuta disparuta a fost descoperita de oamenii de stiinta, care nu vor insa sa dezvaluie locul unde traieste reptila
stirileprotv.ro Scandal in zona Nerva Traian din Capitala, unde cateva zeci de persoane care locuiesc ilegal intr-un imobil sunt evacuate de noii proprietari ai cladirii.
stirileprotv.ro Marile teatre isi redeschid portile, din aceasta saptamana. Pe ultima suta de metri, regizorii pun la punct ultimele detalii, iar publicul vaneaza deja premierele noii stagiuni.