Te iubesc si te ador…ca pe-o roata de tractor…

Te iubesc si te ador…ca pe-o roata de tractor…
Autor top30ro
Data 2009-02-27 18:27:10
Categorie Statusuri Tari
Vizualizari 1416

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro Politistii si procurorii bucuresteni au descins vineri dimineata la Spitalul de Arsi si la locuintele unor medici pentru a lichida o retea de operatii estetice ilegale, facute pe banii contribuabililor.
stirileprotv.ro Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Timis organizeaza vineri, 25 aprilie, Bursa locurilor de munca. Aici vor participa si 15 detinuti care sunt interesati sa-si asigure un loc de munca pentru cand vor fi eliberati.
stirileprotv.ro Mai in gluma, mai in serios, se vorbeste acum de oboseala crearii de parole. Printre atatea conturi si profiluri, oamenii nu mai stiu cum sa isi protejeze mai bine securitatea informatica, unul dintre cele mai sensibile subiecte ale secolului 21.
stirileprotv.ro Intr-o era in care portabilele, adica laptopurile si tabletele, au acaparat piata computerelor, PC-ul se reinventeaza si devine si el mai mic.
stirileprotv.ro Un somn bun ne poate face sa ne simtim mai bine. Cercetatorii spun ca un somn mai lung ne intareste sistemul imunitar.
stirileprotv.ro O portiune a creierului, cunoscuta drept periaqueductal (PAG), poate declansa reactii ca impietrirea (in sensul incapacitatii de miscare), un ritm cardiac crescut si o presiune arteriala mare.
stirileprotv.ro 300 de elevi au demonstrat, la Alba Iulia, ca nu ai nevoie de bani ca sa creezi haine frumoase, ci doar de multa imaginatie. In loc sa ajunga la gunoi, capacele de plastic, deseurile electrice sau servetele s-au transformat in rochii extravagante.
stirileprotv.ro FRF a dat dreptate Concordiei Chiajna, care a contestat dreptul de joc al lui Martac, in meciul direct. Astfel, U Cluj va pierde partida la masa verde. Pe teren, cele doua formatii remizasera, scor 1-1.
stirileprotv.ro Toate acestea sunt dezvaluite in editia de astazi a emisiunii Omul care aduce cartea
stirileprotv.ro Un barbat in varsta de 21 de ani a murit dupa ce a fost strivit de un crucifix ridicat in memoria Papei Ioan Paul al II-lea. Incidentul a avut loc in nordul Italiei.