Te iubesc si te ador…ca pe-o roata de tractor…

Te iubesc si te ador…ca pe-o roata de tractor…
Autor top30ro
Data 2009-02-27 18:27:10
Categorie Statusuri Tari
Vizualizari 1473

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro Miercuri seara, s-a facut uz de arma pe Calea Grivitei in Capitala. Totul s-a intamplat pe strada, in timp ce doi politisti imbracati in civil au fost sa ia un tanar de acasa, pentru a-l duce la audieri.
stirileprotv.ro E bine sa faca bolile copilariei! iata ce cred multi parinti. Nu!, argumenteaza medicii. Daca exista vaccinuri impotriva acestor afectiuni, vaccinati micutii. Toate bolile infectioase ale copilariei pot avea forme severe.
stirileprotv.ro Contraceptivul cu telecomanda e pregatit sa fie supus primelor teste. Dispozitivul e dezvoltat de o companie privata americana, in colaborare cu un prestigios Institut de tehnologie din Statele Unite si are girul lui Bill Gates.
stirileprotv.ro Timisorenii se plimba in sfarsit pe podul facut din pet-uri, care ar putea duce orasul in Cartea Recordurilor. Constructia a fost inaugurata pe 23 iulie 2014, iar curiosii nu au intarziat sa apara.
stirileprotv.ro Consilierii judeteni din Gorj au renuntat la hartie si pix in favoarea tabletelor de ultima generatie. De acum incolo, vor primi proiectele de hotarari pe care trebuie sa le voteze doar in format eletronic.
stirileprotv.ro Fabrica de medici pentru spitalele altora, iata ce a devenit Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti. Numai din ultima promotie de absolventi au plecat jumatate.
stirileprotv.ro Horoscop zilnic, 24 iulie 2014, prezentat de Neti Sandu. Pentru Lei se anunta o zi foarte frumoasa: astazi ar putea intalni o persoana de care sa se indragosteasca. Cat despre Pesti, pentru ei e rost de castiguri financiare.
stirileprotv.ro S-a dus codul galben de vijelii valabil pentru 27 de judete, insa nu au trecut si necazurile. Atentionarea a expirat miercuri la ora 22, dar ploile au schimbat peisajul, in multe zone, intr-unul dezolant.
stirileprotv.ro 24 iulie 2014. Experti din cadrul Biroului britanic de ancheta AAIB au inceput miercuri dupa-amiaza sa extraga datele din cele doua cutii negre ale avionului care efectua zborul MH17 si care s-a prabusit joi in estul Ucrainei.
stirileprotv.ro 23 iulie 2014.Experti din cadrul Biroului britanic de ancheta AAIB au inceput miercuri dupa-amiaza sa extraga datele din cele doua cutii negre ale avionului care efectua zborul MH17 si care s-a prabusit in Ucraina.