Vezi pe cine faci pe la spate, si cine e bun, vezi

Vezi pe cine faci pe la spate, si cine e bun, vezi in plm unii stiu ce spun, vezi ca prietenii sunt perversi si rai, toti se uita dupa banii tai...
Autor top30ro
Data 2009-02-27 16:17:25
Categorie Statusuri de Mess
Vizualizari 4063

Comenteaza acest status


Stiri despre internet:
stirileprotv.ro Em Ford are un cont de Youtube unde posteaza tutoriale de make-up pentru persoanele care sufera de acnee. De-a lungul timpului insa, a primit sute de comentarii rautacioase.
stirileprotv.ro In timp ce televiziunile elene, primarul Atenei, fotbalistii de la Olympiakos Pireu si chiar Biserica Ortodoxa pledeaza public pentru ramanerea in Europa, guvernantii ii indeamna de zor pe greci sa voteze impotriva acordului cu creditorii.
stirileprotv.ro BACALAUREAT 2015. Elevii au sustinut vineri, 3 iulie, ultima proba a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului si specializarii.
stirileprotv.ro BACALAUREAT 2015. Eleviiau sustinut vineri, 3 iulie, ultima proba a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului si specializarii.
stirileprotv.ro BACALAUREAT 2015. Elevii au sustinut vineri, 3 iulie, ultima proba a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului si specializarii.
stirileprotv.ro Incident grav la Bacalaureat 2015 in Mehedinti, in care sunt implicate cele doua fiice si sotia baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu.
stirileprotv.ro Gabriel Cotabita a fost transportat de la Spitalul Elias la Floreasca, unde i s-a implantat un defibrilator la inima.
stirileprotv.ro Instanta Suprema a decis vineri sa modifice controlul judiciar in cazul lui Sebastian Ghita, urmand ca acesta sa-si poata exercita functia de deputat si sa se deplaseze pe tot teritoriul Romaniei, daca procurorii sunt de acord.
stirileprotv.ro Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o informare de presa in care se fac precizari despre dezastrul radioactiv din Cernobil si felul in care ar putea fi afectata Romania.
stirileprotv.ro 4 iulie este poate cea mai faimoasa zi nationala din lume. Putini stiu insa ce inseamna de fapt si cat de recenta este aceasta sarbatoare